Inaktiv platsannons

Kundtjänstmedarbetare som talar flytande danska eller finska i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower En unik möjlighet för dig som vill vara en del av ett nyetablerat globalt teknikföretag!

För kunds räkning söker vi en kundvårdsspecialist med ett genuint intresse av att erbjuda en professionell kundupplevelse. Vi söker dig som motiveras av att arbeta i ett snabbt, dynamiskt team med förmåga att anpassa, hantera och klara deadlines.

Som kundvårdsspecialist verkar du för att hela tiden leverera en enastående och personlig kundupplevelse inom ett av kundens varumärken. Du kommer att verka som varumärkesambassadör där din roll är att stötta, engagera och utbilda potentiella köpare och nuvarande ägare genom inkommande och utgående aktiviteter i olika kanaler. Du kommer att utbilda kunderna om varumärket och produkterna samt ge kunderna en god serviceupplevelse genom användbara och snabba svar.

Du bör vara en person som sätter kunden först, med en vilja att lära dig och dela med dig för att ständigt förbättra kundupplevelsen. Du är en självdriven person med ett proaktivt tillvägagångssätt, en problemlösare och en flexibel lagspelare.

Vem är du?

Positiv, entusiastisk och passionerad för människorArbetar tillsammans med teamet för att få saker gjorda och skapa en positiv atmosfärFörmåga att lära sig, förstå och tydligt förmedla varumärkes-, affärs- och tekniska begrepp på ett enkelt sättStark kommunikationsförmåga (muntlig och skriftlig) med uppmärksamhet på detaljerÖdmjuk och säker, respekt för andra och en enastående lyssnareNyfiken, ivrig att lära sig och prova nya sakerKundfokuserad och dedikerad till att överträffa kundernas förväntningar

Krav för tjänsten

Alla kandidater måste kunna klara en bakgrundskontroll och ett språktest (finska eller danska + engelska)B-körkortMöjlighet att arbeta kvällstid, helger och helgdagar

Övrigt

Ort: Göteborg

Omfattning: Rollen är ett konsultuppdrag på cirka 6 månader, med goda chanser till ytterligare förlängning. Det innebär att du är anställd av Stegra Rekrytering men utför uppdraget ute hos kund.

Arbetstider: Vardagar 8-17 samt kväll en gång i veckan samt en helgdag var tredje vecka.

För frågor om rollen mejla johanna@stegra.nu eller ring på 076- 029 90 39.

Tjänsten tillsätts löpande så ansök direkt vid intresse.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis