Inaktiv platsannons

Pratar du Tjeckiska och Slovakiska? Zinzino AB söker kundtjänstmedarbetare i Gothenburg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vad erbjuder vi dig?
Vi är ett ungt, expansivt och intensivt företag som huserar i nya fräscha lokaler i Västra Frölunda. Vi är ett gott gäng som tillsammans strävar efter att ha en givande arbetsdag och att leverera vårt absolut bästa till våra kunder.
Zinzino är ett av de snabbast växande direktförsäljningsbolagen i norra Europa med världsomfattande försäljning av högkvalitativa produkter inom hälsa och välmående. Våra produkter har vetenskapligt bevisad effekt och består bland annat av storsäljaren BalanceOil, som innehåller en unik kombination av Omega-3 och polyfenoler.


Arbetstiderna är mån-fre kl. 08.00 till 17.00.
Tillsättning sker efter överenskommelse men vi jobbar med ett löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vem är du?
Du är en positiv människa med ett välutvecklat servicesinne som alltid sätter kunden i fokus. Du är både effektiv och initiativrik. Du gillar att jobba som en del av teamet men har inga problem att ta initiativ på egen hand.
Att bemöta kunder och återförsäljare som pratar Tjeckiska och Slovakiska, samt övriga språk som talas I Slovakien är Inga problem.


Zinzino AB (publ.) är ett globalt företag inom direktförsäljning som marknadsför och säljer testbaserade kosttillskotts-, hudvårds- och livsstilsprodukter. Zinzino äger forskningsenheten BioActive Foods AS och produktionsenheten Faun Pharma AS. Zinzinos huvudkontor ligger i Göteborg, och företaget har även kontor i Finland, Lettland, Norge, USA, Australien och Hong Kong. Zinzino är ett aktiebolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market.


Vi står för personliga, familjära kontakter mellan säljare och kund. Våra produkter återfinns inte i butiker och marknadsförs inte via tv-reklam eller tidningar. Istället är det ett säljnätverk av tusentals oberoende partners som via direktförsäljning kontaktar sina kunder och erbjuder produkterna i Zinzinos sortiment.


Zinzino växer och behöver förstärka sin organisation ytterligare. Därför söker vi dig som tycker om att arbeta med service och support och som alltid sätter kunden i centrum! Tillsammans med dina kollegor på supportavdelningen ger du våra kunder och återförsäljare en positiv och givande kontakt med oss.


Arbetsuppgifter
•Telefon och mailsupport till företagets Tjeckiska och Slovakiska kunder och återförsäljare och vid behov även stötta de övriga Europeiska länderna.
•Administrativa uppgifter såsom databashantering och fakturaärenden
•Registrering, avvikelsehantering och uppföljningsarbete
•Hantering av reklamationsärenden


Kvalifikationer
Vi tror att du har Tjeckiska och Slovakiska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Övriga språk som talas I Slovakien är meriterade.


Vi önskar att du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att jobba med kundtjänst eller support där du hanterat många av de till kundtjänst tillhörande arbetsuppgifter såsom bla fakturaärenden samt reklamationsärenden.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan