Inaktiv platsannons

Sommarjobb- Lokalvårdare till Jönköping

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20.000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare. Våra partner och kunder är inte bara bostadsrättsföreningar inom HSB, utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och stiftelser, handelsområden samt privata bostadsrättsföreningar mm inom Hallands och Jönköpings län samt Södra Älvsborg. Vi är ett helägt dotterbolag till HSB Göta ekonomisk förening.

Sommarsäsongen börjar närma sig och vi söker nu medarbetare som vill stärka upp organisationen under sommarhalvåret. Vi söker sommarjobbare inom lokalvård!

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare hos oss utför du städning av kontor och trappor samt flytt-och byggstäd. Du arbetar till stor del i offentliga miljöer och ansvarar för att rent och snyggt hos våra kunder.

Kvalifikationer

- B-körkort
- Behärska svenska språket i tal och skrift


Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att ge service och leverera hög kvalitet. Du är noggrann i ditt arbete och trivs att jobba i offentliga miljöer. Vidare är du flexibel och trivs att arbeta såväl ensam som i grupp.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklade sommarjobb i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Vi erbjuder ett sommarjobb under perioden v.24-35. Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Jönköping.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Karin Koch på karin.koch@hsb.se eller Marijana Zec Karlsson på marijana.zec.karlsson@hsb.se.

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-31.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Jönköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan