Inaktiv platsannons

Säljare – Försäljning av Hemsidor, Google mm till företagskunder i Stockholm

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Säljare (B2B) – Digitala marknadsföringstjänster (Hemsidor, Googleoptimering, system mm.)
Säljare B2B – Vill du hjälpa företag att lyckas på internet med digitalmarknadsföring? Varmt välkommen med din ansökan till oss på Kust IT AB. Nu söker vi dig som vill arbeta nära företag att hitta rätt tjänster och lösningar efter deras behov.
Om oss
Kust IT är ett expanderande It-företag beläget i Tanumshede, Norra Bohuslän. Vi har sedan 2009 levererat hemsidor till företag i alla branscher. Idag servrar vi över 250 WordPress hemsidor, webbhotell, domäner och e-post m.m.
Vårt verksamhetsområde inom systemutveckling växer i rasande fart, tillsammans med samarbetspartner tar vi fram nya molnbaserade system och plattformar som vi paketerar till färdiga system till företag, myndigheter och kommuner. Vi har många samarbetspartners och är ständigt på jakt att knyta nya kontakter. Vi har precis flyttat in i nya stora lokaler mitt i centrum i Tanumshede med 10 härliga kontor och tillhörande konferensrum.
Om tjänsten
Vi utökar nu vårt team med en ytterligare en tjänst som säljare. Du arbetare tillsammans i team med dina kollegor med ett präglat kundfokus och hög servicenivå. I ditt uppdrag som säljare kommer du att kontakta och möta nya potentiella kunder för att erbjuda webblösningar som passar deras behov. Du utgår från vårt kontor där du skapar kontakter och bokar möte med potentiella kunder. Möten kan vara på distans men även på plats hos kund eller på vårt kontor. Från nykundsbearbetning till demovisning samt offert och orderhantering. Tillsammans bygger vi långsiktiga affärsrelationer som gynnar våra kunder och därmed också vårt företag.
Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet inom försäljning B2B, meriterande från branschen eller närliggande bransch.
har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
har B-körkort
är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare

Meriterande för anställningen om du
tidigare arbetat med sälj inom hemsidor, webb, IT eller annonsförsäljning
har erfarenhet av WordPress
har erfarenhet av Google tjänster som exempel Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Google AdWords
har erfarenhet av marknadsföring genom sociala medier
har goda kunskaper inom Microsoft Office 365

Vi erbjuder
Arbete under eget ansvar med möjlighet till distansarbete och flextid
Fast månadslön med fördelaktig provision
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag
Möjlighet att växa inom företaget

Tjänsten är heltidsanställning alternativt deltidsanställning beroende på dig som söker. Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde av tjänst sker omgående eller enligt överenskommelse.
Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis