Inaktiv platsannons

Dyson - varumärkesambassadör och engagerad säljare sökes till Helsingborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Nordic Retail Group söker för Dysons räkning duktiga varumärkesambassadörer och säljare som har ett passionerat engagemang för försäljning och möte med kund.

Om kunden

Dyson grundades 1993 och är ett brittiskt teknikbolag som är känt för sin unika design. Produkterna består bland annat av dammsugare, hårfönar (supersonic), unika fläktar utan blad och luftrenare. Dyson är marknadsledande inom sina kategorier, med verksamhet i över 72 länder över hela världen, inklusive den nordiska marknaden. Dyson har vuxit från en man och en idé - till ett teknikföretag med över 3 000 ingenjörer över hela världen.

Dina arbetsuppgifter

Vi letar efter en självgående, utåtriktad och social person som kan säkerhetsställa att kundens köpupplevelse optimeras och att Dysons varumärke representeras på bästa möjliga vis. Du kommer arbeta på Elgiganten eller Media Markt på en dedikerad Dyson-yta.

I ditt ansvarsområde ingår att sälja produkter, informera besökare om Dyson och dess unika funktioner på alla olika produkter.

Din bakgrund

Erfarenhet:

- Vi söker dig som har sälj och butiksvana
- Du tycker om att arbeta och att mötet med nya människor är roligt.
- Du är intresserad av teknik och hur den fungerar


Egenskaper:

- Du är en social person som lätt kommer överens med andra
- Du är teknikintresserad och strävar efter att lära dig mer
- Du är en bra säljare och drivs av att uppnå utsatta mål
- Du är bra på service och kan hantera viss stress väl


Övrigt

Tjänsten startar i januari 2021. I det här uppdraget kommer du bli anställd av Nordic Retail Group men utföra arbetet åt Dyson.

Tjänsten är främst schemalagd på helger 6h per pass -(fredagar-söndagar). Den sträcker sig året om vilket gör detta till ett perfekt extrajobb vid sidan av studier, andra deltidsjobb osv.
Frågor om tjänsten skickas till: Wiede@nordicretailgroup.com

Om Nordic Retail Group

Nordic Retail Group är idag Nordens ledande expert inom bemanning, rekrytering och genomförande av säljdrivande aktiviteter. Vi grundades 1997 och finns idag lokalt representerade i alla 4 nordiska länder.

Vi fokuserar alltid på att finna rätt person, inte bara att fylla en vakans. Genom det är vi med all tydlighet mer fokuserade på personer än funktioner. Vi strävar efter att vara en toppresterande arbetsgivare. Att attrahera, utveckla och uppskatta de bästa talangerna inom vårt område.

Vi kallar det, Passion for People!

Besök gärna http://www.nordicretailgroup.com (http://www.nordicretailgroup.com/) för mer information.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis