Inaktiv platsannons

Vill du utvecklas i rollen som Kundtjänstmedarbetare i Örebro?

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om tjänsten
Just nu söker vi på Recruitive framtida stjärnor till jobb inom kundtjänsten hos vår uppdragsgivare i Örebro. Är du en resultatinriktad, stresstålig och serviceinriktad person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Kundtjänstmedarbetare vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet går först och främst ut på att ge professionell service och support samt arbeta med felsökning och problemlösning tillsammans med trevliga kollegor. Utöver det kommer du att ta emot inkommande samtal och administrera och hantera ärenden du ansvarar för. Att jobba som Kundtjänstmedarbetare är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att arbeta med kundsamtal och försäljning. Du kommer även att arbeta i öppna, ljusa och trivsamma lokaler i Örebro för ett innovativt, stort och internationellt företag.

Din profil
För att kunna uppskatta arbetsuppgifterna i rollen som Kundtjänstmedarbetare underlättar det för din egen del om du är kommunikativ och lyhörd som person. Vårt enda krav på dig är att du inte tar sista bussen till jobbet och att du kan en del om kundsamtal, försäljning och problemlösning, alternativt har viljan att lära dig. Vi hoppas lite extra på en kollega som är driven och gärna vill jobba och utvecklas inom företaget.

Vi ser att personen vi söker har...
•Fullgjorda gymnasiestudier
•Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
•Grundläggande datorkunskaper

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och/eller har arbetat med kundtjänst tidigare. Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och som person ser vi att du är tävlingsinriktad och drivs av att arbeta mot konkreta mål. Du tycker om att skapa goda relationer, har ett stort fokus på kunden och är bra på att agera serviceinriktat. Noggrannhet och ansvarstagande är ytterligare två viktiga egenskaper i denna roll.


Om företaget
Vi erbjuder
•Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar hos ett stort företag
•Ett coachande ledarskap och en dedikerad team leader
•En närvarande och stöttande konsultchef
•Fina kontorslokaler med nära till kommunikationer

Övrig information
Start: November/december
Omfattning: Heltid
Lön: Timbaserad månadslön enligt kollektivavtal
Placering: Örebro
Arbetstider: Förlagda varierande tider måndag-fredag 8 - 19 samt lördag och söndag 9-15

Ansök idag! Urval sker löpande.

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.

Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.

Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

Publicerad den

09-07-2022

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Örebro
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Örebro | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis