Inaktiv platsannons

Badvärdar sommar 2021 i Malmö

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Ref: 20202666

Arbetsuppgifter
Inför sommarsäsongen 2021 söker vi badvärdar till Malmö Stads badplatser vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet. Arbetet drivs dagligen oavsett väder med badvärdar hela säsongen, samt med förstärkning under skolornas sommarlov. I arbetet som badvärd får du ett viktigt uppdrag där du får möjlighet att göra skillnad för malmöborna, samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och växa i din professionella roll.

Som badvärd är du ansvarig för kontroll och tillsyn av badplatserna; stränder, bryggor, badtrappor m.m. Badvärdens uppdrag är att förutse och förebygga risker inom badområdet, såsom exempelvis att dagligen skrubba badtrappor samt varna besökare om risk för olycka. I dina arbetsuppgifter ingår också trivselbefrämjande åtgärder för att medverka till att stränderna är rena och fina. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet samt om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänst. Övriga uppgifter är enklare omplåstring, leverera information till badgästerna, samt se till att besökare följer gällande ordningsföreskrifter. 

För att vara aktuell för anställning måste du vara tillgänglig för ett antal obligatoriska utbildningstillfällen samt sim- och dykprov (oavsett förkunskaper) under mars och april 2021. Uppstartsmötet sker i maj. Du ska vara beredd att arbeta på de olika badplatserna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en färdig eller pågående gymnasieutbildning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara minst 18 år och kunna simma minst 1000 meter, dyka 3,5 meter under ytan samt bogsera en docka i vatten. Goda kunskaper i svenska språket samt grundläggande kunskaper i engelska är också krav för tjänsten. Har du dessutom kunskaper i fler språk ser vi det som meriterande. Det är också en fördel om du har arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete samt om du har utbildning i första hjälpen, hjärt- och lungräddning eller om du har utbildning SLS poollivräddare alternativt SLS havslivräddare.

I arbetet som badvärd hos oss blir du en del av en gemenskap, därför är det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta med människor och du visar intresse och förståelse för andra. Du har inga problem med att skapa goda relationer till såväl kollegor som medborgare. Att följa regler och rutiner är en självklarhet för dig, liksom att hantera etiska dilemman i enlighet med Malmö stads värderingar.

Om arbetsplatsen
Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Deltid, 50-75 %
Antal tjänster: ca 25-30
Tillträde: Från 15 maj 2021 eller 15 juni 2021

Intervjuer kan komma att ske löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan