Inaktiv platsannons

Säljare till Erdal of Sweden AB i Stockholm

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi på Erdal of Sweden söker just nu en säljare till vår butik i Spånga i Stockholm! Vi söker dig som är utåtriktad, prestigelös, driven & med ett stort intresse för service & försäljning! Rollen innefattar främst jobb som säljare i vår butik men du kommer även att arbeta en del med administrativa uppgifter så som att registrera ordrar, inköp, kundservice samt uppdatera på våra sociala medier. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta helg (lör & sön) samt extra vid behov. Det är viktigt att du är flytande i både svenska & engelska och det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning tidigare, men det är inget krav. Tjänst

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi på Erdal of Sweden söker just nu en säljare till vår butik i Spånga i Stockholm!


Vi söker dig som är utåtriktad, prestigelös, driven & med ett stort intresse för service & försäljning!


Rollen innefattar främst jobb som säljare i vår butik men du kommer även att arbeta en del med administrativa uppgifter så som att registrera ordrar, inköp, kundservice samt uppdatera på våra sociala medier.


Vi söker dig som har möjlighet att arbeta helg (lör & sön) samt extra vid behov.


Det är viktigt att du är flytande i både svenska & engelska och det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning tidigare, men det är inget krav.


Tjänsten sker med start omgående.


Kort om oss, vilka är vi? Erdal of Sweden AB är ett familjeföretag som startade verksamheten 1995 och är ett möbelföretag som erbjuder kvalitets sängar, inredning och möbler till banbrytande priser med hjälp av digital teknik, modern logistik, kunnig och trevlig personal samt goda inköpskanaler - direkt hem till dörr i hela Sverige.


Låter detta intressant? Maila in ditt CV + en kort presentation om vem du är till jobb@erdalofsweden.se


#jobbjustnu

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis