Inaktiv platsannons

Säljare till möbelbutik i Täby

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Säljare till Folkhemmets butiker


Folkhemmet växer och vi utökar vårt säljteam i butik med en erfaren säljare till våra butiker i Täby och Barkarby. Om Folkhemmet Folkhemmet är ett gemytligt familjeföretag med en stark entreprenörsanda som genomsyrar hela företaget. Vi jobbar med noga utvalda varumärken av hög kvalité och erbjuder våra kunder ett modernt och hållbart sortiment. Vårt signum är en svårslagen service, djup produktkunskap och högt engagemang. Vi har tre inspirerande butiker och e-handel i Stockholm med omnejd.


Dina arbetsuppgifter


Du kommer ingå i två säljteam där ditt huvudsakliga fokus blir uppsökande försäljning, samt administration kopplat till orderhantering. Uppdraget som säljare på Folkhemmet innebär att ge alla våra kunder ett varmt välkomnande, hög service och djup kunskap om vårt sortiment.


Vem är du?
Vi söker dig som brinner för kundmötet, tycker om att arbeta i ett högt tempo och vill vara med och bidra till gruppens arbetsglädje. För att klara säljuppdraget krävs utöver en hög säljförmåga att du vill lära dig vårt sortiment och är intresserad av produkt och möbelkunskap. Du är en lagspelare med hög social kompetensen, god förmåga att samarbeta och klarar av att ambulera mellan flera butiker och team. Du är prestigelös och flexibel, har högt eget driv med fokus på resultat och tvekar inte att ta dig an nya uppgifter. Du har god datorvana, förmåga att lära dig nya system och använda Office som ett effektivt arbetsredskap. Det är även positivt om du har en idrottsbakgrund inom lagidrott.


Meriterande om du tidigare arbetat
i serviceyrken
med försäljning
i möbelhandel


Vi hoppas att beskrivningen passar in på dig och att du vill bli en del av vårt team! Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering våra butiker i Täby och i Barkarby. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka snarast ditt CV med ett personligt brev till vår säljchef Christian Johansson christian.johansson@folkhemmet.com

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Täby
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Täby | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis