Inaktiv platsannons

Sommarjobb - Stadsutveckling i Gothenburg

Om tjänsten

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb inom stadsutveckling där energiförsörjning står i fokus?

Vi på Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag vi kan tänka oss. Vi ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö lever och mår bra. Därför arbetar vi med att utveckla lösningar som kan ge förnybar energi och spara resurser.

På avdelningen Stadsutveckling planerar vi för stadens infrastrukturella utveckling tillsammans med Stadsbyggnadskontoret och Fastighetskontoret. Vi ansvarar även för att framtida utbyggnad sker enligt ett ekonomiskt hållbarhetsperspektiv. Det innebär att vi planerar, kalkylerar och dimensionerar tillkommande ledningsnät för försörjning av fjärrvärme, fjärrkyla och gas. I våra uppgifter ingår även att samverka med Göteborg Energi och dess dotterbolags intressenter.

Under sommaren 2021 har du som läser på relevant utbildning, ex. energi-, maskiningenjör eller annan motsvarande civilingenjörsutbildning, möjlighet att arbeta tillsammans med oss på avdelningen Planering och Projekt - Stadsutveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara att hjälpa ordinarie medarbetare med att granska, bereda och analysera underlag och energiprestanda för erfarenhetsåterföring så att vi ska kunna dra nya lärdomar och utvecklas i takt med staden. Detta i syfte att Göteborg Energi ska kunna nå de uppsatta energi- och hållbarhetsmålen.

 • Datainsamling och analys av energianläggningsprestanda
 • Nyckeltalsutveckling
 • Affärsanalys
 • Energi- och effektuppföljning
 • Vi tror att du som söker denna tjänst är noggrann och organiserad med god samarbetsvilja. Arbetsuppgifterna kommer i hög utsträckning att utföras individuellt under handledning vilket ställer krav på en förmåga att agera självgående med eget driv. Du studerar för tillfället på en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Du har god datorvana och behärskar Officepaketet väl.

  Vi ser gärna att du redan under vintern/våren har möjlighet att påbörja din anställning som studentmedarbetare, vilket innebär att du arbetar hos oss någon dag i veckan fram till att sommaranställningen börjar på heltid.

  Urvalet kommer att ske löpande och ansökan kan komma att stänga tidigare än avsatt datum, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt.

  Vi tror på en arbetsplats med mångfald och jämställdhet. Medarbetare med olika erfarenheter utvecklar vår verksamhet! Styrkan i olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar och vill vara med och bidra till en inkluderande arbetsplats?

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Gothenburg
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis