Inaktiv platsannons

Sommarjobb, sjuksköterska i Jönköping

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny passion. Det börjar med ett sommarjobb!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller tar examen i juni 2021. Många av våra kliniker har behov under sommaren och vi hoppas på just din ansökan!

Vi erbjuder dig
Vi vill med våra sommarvikariat erbjuda dig en möjlighet att lära och utvecklas tillsammans med våra verksamheter. Inför sommaren 2021 anställer vi sjuksköterskor för semestervikariat både med start i januari och med start senare under våren. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.

"Det är väldigt rolig stämning och bra gemenskap under sommaren. Jag valde att jobba kvar här efter sommarjobbet just för att teamkänslan och samarbetet vi har här med bland annat läkare, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut och mellan alla professioner är så himla bra." Emelie, sjuksköterska på Länssjukhuset Ryhov.

Det är inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför ditt sommarjobb hos oss. Innan du börjar jobba får du en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter.

För dig som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder vi dig att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU. (https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/introduktion-for-nyutbildade-sjukskoterskor/) Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader med föreläsningar, hospiteringar och reflektioner. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter och även för enhetens helhet. Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen är det viktigt att bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Lisa Hedberg, 010- 242 11 86, lisa.hedberg@rjl.se. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 mars 2021. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Bli en av oss!


Länssjukhuset Ryhov ligger i centrala Jönköping och är en spännande arbetsplats som erbjuder många möjligheter. Faktum är att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i välfärdssektorn. För vad kan vara mer meningsfullt än att bidra till människors välbefinnande? Här kan du läsa mer om våra olika kliniker. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/)

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Jönköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan