Inaktiv platsannons

Sommarjobb/Personlig assistent sökes till Blackeberg för i Solna

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Kvinna i 70 års åldern söker nu en assistent, gärna över 40 år, som kan tänka sig att jobba lite extra nu och sedan arbeta mer för att täcka upp under sommaren då ordinarie assistenter tar semester. Kvinnan har MS och sitter i rullstol och som hennes personliga assistent hjälper du henne med vardagssysslor i hemmet, matlagning, hygien m.m. Kvinnan är väldigt omtyckt av de nuvarande assistenterna som trivs mycket bra med jobbet hos henne och har jobbat i flertal år. 


Ser gärna att du har erfarenhet som personlig assistent eller inom vården sedan tidigare vill att du behärskar det svenska språket bra och att du är ansvarsfull, trygg i dig själv och en lugn och varm person. 

Schemat är fördelat på dag- kväll- och nattpass (inklusive väntetid) , så du bör vara flexibel och helst kunna jobba under dygnets alla timmar. 

Känns det här som ett jobb som skulle passa dig så tveka inte att söka utan skicka in ditt CV och personligt brev.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Solna
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Solna | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis