Inaktiv platsannons

Våra hjältar behöver semester. Sök jobb inom vården i sommar i Eslöv

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun?

Eslövs kommun har 38 enheter inom vård och omsorg. Enheterna finns placerade över hela kommunen och arbetar med att ge service och trygghet till brukarna.

Våra hjältar behöver semester, sök jobb inom vården i sommar! Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Sök då till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vård och omsorg är ett brett område vilket innebär att du kan komma att arbeta på ett LSS-boende, inom socialpsykiatrin eller inom personlig assistans. Ytterligare arbetsområden finns inom äldreomsorgen där du kan komma att arbeta på ett särskilt boende för äldre eller inom hemvården.

Till sommaren söker vi dig som vill ha ett meningsfullt och roligt sommarjobb, där du kan göra skillnad. Vår strävan är att erbjuda våra brukare en omsorg med hög kvalitet. Det innebär professionellt bemötande och omsorg som är utformad efter brukarens behov. Dina arbetsuppuppgifter består bland annat av att hjälpa till med personlig hygien, hjälpa till vid måltider, arbeta med delegerade sjukvårdsuppgifter samt dokumentera i våra system. I arbetsuppgifterna kan även inköp, städ, tvätt samt fritidsaktiviteter ingå.

Det kommer finnas möjlighet att arbeta under hela eller delar av sommaren. Inom samtliga verksamheter förekommer oregelbundna arbetstider under dag, kväll och natt, både vardagar och helger.



KVALIFIKATIONER
För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du ha fyllt 18 år innan den 31 maj. Det är meriterande om du har en färdig eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Inom samtliga områden ingår delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation, vilket ställer krav på datorvana och att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Då bilkörning ingår i vissa områden är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. Inom vissa områden förflyttar man sig med cykel, vi ser det därför som meriterande om du kan cykla.

I ditt arbete är du närvarande och sätter brukarens behov i centrum. Eftersom du arbetar nära brukarna är det viktigt att du är lugn och trygg. Våra gemensamma värdeord; engagemang, nyskapande och allas lika värde är en ledstjärna för dig i ditt arbete, därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande till alla du möter i ditt arbete. Vidare ser vi även att du kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Eslöv
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eslöv | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan