Inaktiv platsannons

Sommarjobb 2021 Till Neuropsykiatrin/psykiatri i Eksjö

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi kan erbjuda ett intressant sommarjobb med barn/ungdom/vuxna inom neuropsykiatrin/psykiatri!

Inför sommaren 2021 kommer Eksjö kommun att rekrytera ett antal behandlingsassister till Enheten för stöd och återhämtning, som innehåller verksamheter riktat till både barn/ungdom och vuxna.

Första urvalet till anställning som semestervikarie sker den 8 mars. Annonsen kommer att ligga kvar även därefter, om arbetsgivaren behöver komplettera med ytterligare vikarier längre fram.

Som grund för allt arbete inom Eksjö kommun finns en tydlig kultur som säger att Eksjö kommun är en kommun där alla är välkomna. Det är en trygg och levande kommun som vi gemensamt arbetar för att på ett hållbart sätt bevara och utveckla. En aktiv kommun där allt känns nära. En närhet som ger mer tid för meningsfull fri tid


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du arbetar på. Generellt för alla arbetsplatser är att du ska stötta människor så att de kan få en fungerande vardag utifrån individens behov. Vi arbetar självständigt och i grupp.
Vi arbetar utifrån beslut som fattas av myndighet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
* Ser människor som individer och vill stärka människors egna resurser.
* Som fokuserar på det enskilda mötet och även ser helheten
* Som är noggrann, lugn och flexibel.

Det är en fördel om du har utbildning och/eller erfarenhet inom neuropsykiatri/psykiatri alternativt pedagogisk inriktning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver vara minst 18 år, gärna äldre. Har du körkort är det en fördel, på vissa arbetsplatser krävs det.
ÖVRIGT
Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Eksjö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Eksjö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis