Inaktiv platsannons

Säljare i Helsingborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vi söker en toppsäljare med en ständig vilja att vinna!

Våra medarbetare är en oerhört viktig del i verksamheten och vi lägger därför stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer på SOVA inte bara att lära dig om sömn, sängar och försäljning utan även om att jobba i ett lag och utveckla dina personliga egenskaper.

Utmärkande som medarbetare hos oss är mod, ödmjukhet, positiv attityd och viljan att utvecklas. Vi väljer att se lösningar istället för problem, att vara självgående och se nya affärsmöjligheter. Detta betyder i korthet att skapa trygghet, relation och värde till en kund och bli det bästa valet vid köp av säng. Som säljare på SOVA ansvarar du för en individuell budget, offerering, orderhantering och förhandling med kunder vilket ställer krav på din förmåga att hantera siffror och affärssystem. Förutom försäljning ingår även arbetsuppgifter som berör butiksdrift som inventering, komplettering av varor och att hålla ordning och reda både i butik och lager.

Vi söker personer med tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och att bygga kundrelationer, från skapande till uppföljning. Vi ser helst minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Tjänsten är på 85%. Man jobbar 10:30-19:00 på vardagar och 10:30-17:00 på helger.

Vår största kundtillströmning är på helgerna vilket innebär att du kommer att arbeta två av tre helger på SOVA. Detta innebär också ökad arbetsbelastning under jul & sommarrea.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Låter detta som jobbet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Med vänliga hälsningar
Richard Råvik
Butikschef SOVA Helsingborg

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis