Fastighetsskötare utemiljö / parkarbetare, Sigtuna/Märsta

Om tjänsten

Tycker du om att jobba i grupp, utomhus och med växter? Bra, då har du kommit helt rätt för att vi söker nu 15 säsongare för att förstärka vår verksamhet under våren och sommaren 2021. Tjänsterna är placerade i Sigtuna/Märsta.

Få varierande arbetsdagar, trevliga kollegor och utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag med starka värderingar!

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. 

Du kommer att jobba med omtänksamma och passionerade kollegor med stark gruppkänsla. Det ska vara roligt att vara på jobbet och bidra till varandras livskvalitet varje dag! Våra värderingar om serviceanda, laganda och utveckling genomsyrar hela vårt arbete.

Vi är ett stort företag med många olika tjänster, siter och kunder i Stockholm. Om du vill och visar engagemang så finns det även utmärkt möjligheter till ytterligare vidareutveckling hos oss. Vi tror på våra anställda och vill därför ge dem alla möjligheter att ta sig dit de vill i sin karriär!

Hur ser din arbetsdag ut?

Tillsammans med dina kollegor sköter ni utemiljöer såsom gröna ytor, parker, lekplatser, torg, miljöhus, mm. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av sandupptagning, häckklippning, gräsklippning, ogräsrensning, beskärning, skräpplockning, avfallshantering. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på området.

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete (det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap). Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar med god stämning i gruppen. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Eftersom delar av ditt arbete sker digitalt krävs viss datorvana. Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

B-körkort (manuell växellåda) är ett krav då man behöver kunna ta sig runt i området med bil.

Anställningsform och arbetstider:

Säsongsanställning mellan mars/april och september 2021, med möjlighet till förlängning!

Arbetstider: måndag till fredag från kl07.00 till kl16.00.

Tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal. Fast lön med individuell lönesättning. Placeringsort är Sigtuna/Märsta.

Sodexo strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då vi i dagsläget är fler män än kvinnor ser vi gärna kvinnliga sökande. Män och hen är också självklart välkomna att söka då det viktigaste i slutändan är rätt person på rätt plats.

Om vi har lyckats fånga ditt intresse – vänta inte, utan ansök redan idag! Sista datum för ansökan är 2021-06-30 men vi arbetar med löpande urval.

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen