Inaktiv platsannons

Enhetschef Produktion Nässjö

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Enhetschef Produktion Nässjö. Vi vill ha din ansökan senast den 15 februari.

Som enhetschef på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Nu söker vi dig som vill leda vår produktionsenhet med placering i Nässjö.

Om jobbet

Trafikverkets logistikverksamhet är placerad i Nässjö och har ca 80 medarbetare. Inom verksamheten finns produktionsenheter i Nässjö och Sannahed samt enheter för planering, order/leverans, och verksamhetsstöd. Verksamheten omsätter drygt 2 mdr och har ca 13 000 artiklar i sortimentet.

Som chef ansvarar du för hela den operativa lagerhanteringsverksamheten, från lossning till utleverans. Du leder och utvecklar flöde och arbetssätt från godsmottagning till utleverans på Trafikverkets centrallager i Nässjö, samt alla övriga lagerpunkter i Sverige. Till din hjälp har du ca 20 lagerhanterare och produktionsplanerare. Du ingår i Logistiks ledningsgrupp och deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten både ur ett kortsiktigt och långsiktigt strategiskt perspektiv.

Kvalifikationer

Vem är du?

Som chef i Trafikverket drivs du av att få människor att växa genom ett närvarande ledarskap. Du skapar tillit och bygger förtroende med din kommunikativa förmåga. Du levererar resultat och driver samhällsutvecklingen framåt genom delaktighet och engagemang. Du utmanar och ifrågasätter och skapar en kultur som främjar ständiga förbättringar. Att inspirera, klargöra riktning och vara mottaglig för nya möjligheter och lösningar är en förutsättning för att lyckas.

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning 180 hp (120 p) inom logistik, teknik eller ekonomi alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av arbete inom logistik och/eller lagerhantering
  • har flerårig erfarenhet i närtid från chefsroll där personalansvar ingått  
  • har erfarenhet från en verksamhet som aktivt arbetar med ständiga förbättringar och utveckling för att skapa ett ökat kundvärde
Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är planerade att genomföras via skype den 9-10/3. 

Anställningen inom Trafikverket är tillsvidare men chefsförordnandet är tidsbegränsat, inledningsvis på 4 år.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-02-15

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej