Inaktiv platsannons

Digital Marketing Manager/Eventprojektledare! i Göteborg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Liveexpo.png


 

Live Expo arrangerar nytänkande mässor, möten, konferenser, event och festivaler. Hos oss sammankopplas människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Vi skapar mötesplatser där nyheter och innovationer visas för första gången av både etablerade företag och startups. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå.

 

Är du en driven person med starka kunskaper och konkret erfarenhet av marknadsföring? Då kan du vara den vi söker! Skicka in din ansökan redan idag!
 

Om rollen

Som Digital Marknadsförare/Eventprojektledare får du utlopp för din kreativitet när du skapar innovativa strategier, koncept och content till de mässor du ansvarar för. Du kommer vara helhetsansvarig för flera mässor, att fylla mässan med relevant innehåll och driva marknadsföringen. Du utformar dina kampanjer självständigt och har därför kompetens inom digital marknadsföring och PR. Du är ytterst ansvarig för besökarantalen och du säkrar dem genom att själv skapa och utforma mässan innehåll, ta fram marknadsplan och databaser samt skriva avtal med betydande partners. Du ser till att med noggrannhet tillmötesgå tidsplaner, leveranser och ekonomiska ramar. Med erfarenhet av att driva och sponsra kampanjer och inlägg i sociala medier kopplar du annonser till mätbara KPI:er och djupdyker i statistik och fakta för att optimera resultaten. Planera, producera, koordinera, publicera, analysera, optimera, kommunicera, genomföra, följa upp, utveckla! Så att du med trygghet kan fullfölja kampanjer, mäta resultat och åtgärda enligt plan. 

Rollen är på heltid. Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda till dagtid med viss flexibilitet. Då vissa av eventen sker på helger så innebär rollen även arbeta på obekväm arbetstid. Du kommer att arbeta från kontoret som är beläget i Göteborg. Vi planerar för en start i april 2021. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen där anställningen sker hos Live Expo. Urval samt intervjuer sker löpande vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi tror att detta är en fantastisk möjlighet för dig med relevant erfarenhet av branschen som brinner för projektledning och har breda kunskaper inom marknadsföring.
 

Din profil

Vi söker dig som:
• Är utbildad inom strategisk kommunikation, growth marketing eller e-commerce
• Har lagt fullständiga marknadsplaner med gott resultat
• Kunskap inom digital marknadsföring 
• Hanterar annonsering och publicering i sociala medier samt analys och optimering
• Har erfarenhet av att etablera partnerskap 
• Du pratar svenska och engelska flytande, i såväl verkligheten som på Instagram

Det är meriterande om du kan enklare redigering i Photoshop och Indesign samt om du har erfarenhet inom retail eller event- och mässmediet.

Som person tror att vi att du är driven och orädd, energisk och resultatinriktad, vet du vart du vill och du älskar att skapa nya relationer och förhandla. Du är en tvättäkta multitasker med stark digitalprofil som gärna jonglerar många bollar på samma gång, något som din förmåga att skapa nya mötesplatser ligger till grund för. Älskar att jobbat ax till limpa – från skapande av content till mässan och kampanj till publicering, analys och optimering. Du är den nyfikna entusiasten och en life-hacker som översätter behov till smarta lösningar; och ofta ser synergieffekter och nya samband. På fritiden klipper du kanske filmer eller knåpar ihop egna hemsidor?
 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. 

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Göteborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier