Inaktiv platsannons

Elektriker i Sälen

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Elektriker

Sökes till Sälen

Nu söker vi dig som är utbildad elektriker till vårt kundcenter i Sälen.

Om rollen
På vårt kundcenter i Sälen kommer du främst att arbeta med tillfällig el. Det innebär arbete inom belysning, passersystem/larmanläggningar och klimat på byggarbetsplatser.

I arbetsuppgifterna ingår även;

  • Reparation, service och underhåll av el centraler och annat el materiel både ute hos kunder och inne på verkstad.
  • Mindre service och underhållsarbeten av andra hyresprodukter.
  • Arbete med vägbelysningsentreprenader och rena elinstallationer kan förekomma.

 Då vi är ett sammansvetsat team som hjälps åt där det behövs så behöver du vara behjälplig där behov uppstår.

Om dig

Vi söker dig som trivs med ett mångsidigt och omväxlande arbete. Som elektriker hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Krav

  • utbildning inom el på lägst gymnasienivå.
  • B-körkort 

Meriterande är om du har några års erfarenhet som elektriker och en vana att arbeta självständigt. Meriterande är även om du har BE-körkort, truckkort, liftkort samt heta arbeten.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.


Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-14

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sälen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sälen | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)