Inaktiv platsannons

Actic söker en Group Training Specialist i Stockholm

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. Läs gärna mer om oss på www.actic.se 

Om tjänsten

Group Training Specialist  

Brinner du för gruppträning och vill vara med och utveckla gruppträningen på Actic i en helt ny roll? Då är det här rätt utmaning för dig.

Du kommer ingå i ett team på 3 personer som består av två gruppträningsspecialister och en Product Manager GX. Du kommer att supportera ca 50 platschefer och Regional Managers i frågor som ex; schemaplanering och schemautveckling, konceptimplementering samt utbildning och utvärdering av instruktörer. Du kommer även att ingå i vårt kompetens- och utbildningsteam samt vara med och ta fram och ansvara för en eller eventuellt flera av våra konceptklasser.

Vi ser att du som söker har flera års branschvana och god kännedom om verksamhetsområdet. Vi söker dig som tillsammans med produktavdelningen har som ambition att lyfta gruppträningen på Actic och fortsätta driva denna fantastiska produkt med mål om att bli bäst i norden.

Inom tjänsten förekommer en hel del resande då du supporterar ca 50 anläggningar och kommer att besöka dem löpande. Arbete vissa kvällar och helger förekommer. Placering på Actics nya fina huvudkontor i Solna, där du kommer vara minst 2 dagar per vecka; gym i huset och träningstimme på fredagar! Övrig tid kommer du vara lokaliserad på anläggningarna runt om i mellersta Sverige. 

Ansvarsområden 

  • Ha en nära dialog med Platschef och Regional Manager gällande utveckling av schema och stötta i schemaplanering
  • Tillsammans med platschef säkerställa att anläggningarna håller sig till det klassutbud vi erbjuder på Actic
  • Var behjälplig och skapa struktur för eventuella event på anläggningarna.
  • Planera och samordna utbildning för gruppträningsinstruktörer
  • Vara behjälplig vid uppstart av nya koncept/produkter inom gruppträning på anläggningarna
  • Ingår i kompetens- och utbildningsteamet vilket innebär att man skapar, utbildar och utvärderar i de klasser och koncept Actic erbjuda
  • Hålla i rekryteringsträffar och vara behjälplig vid frågor gällande rekrytering av gruppträningsinstruktörer

Erfarenheter och kompetenser 

  • Gruppträningsutbildning
  • Lic. Personlig Tränare (med FRISK licens)
  • Erfarenhet av att arbeta som gruppträningsinstruktör
  • Önskvärt att ha utbildat andra inom gruppträning
  • Meriterande med utbildning inom kommunikation
  • Meriterande med erfarenhet av konceptproduktion
  • Körkort B samt flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet

Personliga egenskaper

Du har ett stort ledaransvar, du är van att utbilda samt kommunicera i större grupp och är inte rädd för att driva igenom förändringar. Du har lätt för att samarbeta och är prestigelös. Du gillar ett högt tempo, har starkt eget initiativtagande och kan snabbt ta dig an nya uppgifter. Vidare är du strukturerad, servicemedveten och målmedveten. Du har en helhetssyn på träning och hälsa och vill vara med att skapa ett friskare samhälle genom träning. Att ge bra service är något du brinner för och ser till våra medlemmars bästa.

Vi på Actic 

Som medarbetare på Actic låter vi vår glädje och energi smitta av sig på våra kunder. Vi arbetar för att skapa en inbjudande och inspirerande miljö där varje kund känner sig sedd och upplever att ingen utmaning är för stor. Vi tar ansvar för våra handlingar samt hur dessa påverkar andra. Vi anstränger oss för att utvecklas i varje situation och uppskattar utmaningar - då utmaning leder till utveckling. Vi ger och tar emot feedback och finns där för varandra när det behövs. På Actic är vi ett team. Ett team med passion för det vi gör, att skapa ett friskare samhälle genom träning. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Deltidsjobb