Inaktiv platsannons

Willys söker en Teamchef till försäljningsavdelningen på Supportkontoret i Göteborg

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Teamchef till Willys försäljningsavdelning på Supportkontoret i Göteborg
Beskrivning av rollen

Vi söker en Teamchef till vår försäljningsavdelning med ansvarområde för kolonial, frysta och special varor. Positionen är stationerad på Willys huvudkontor i Göteborg. Du ingår i försäljningsavdelningen som består av 30 personer varav du är en av tre teamchefer. Du rapporterar till försäljningschef.

 

Då vår nuvarande Teamchef går vidare i karriären inom koncernen så söker vi en teamchef med ansvar för försäljning inom kolonial, frysta och special varor. Du kommer att ha ett många kontaktytor inom såväl Dagab, som är vår logistikorganisation liksom inom Willys. Du ansvarar för ett team på nio personer och har resultatansvar för försäljning, kampanjer och bruttovinst. Du rapporterar till försäljningschefen och sitter på Willys supportkontor i Göteborg. Tillsammans med ytterligare två teamchefer och försäljningschefen utgör ni en grupp som ska driva försäljningen framåt på Willys. Det kan ingå en del resor i tjänsten.

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning (gärna inom dagligvaruhandel men inget krav), dokumenterat goda ledaregenskaper och är duktig på att delegera, motivera och arbetsleda. Det är viktigt för oss att du vill utveckla både dina medarbetare och de processer vi arbetar med och att du bidrar till att skapa ett positivt arbetsklimat som främjar kunskapsöverföring inom teamet. Vi ser även att du har bra förhandlingsvana med dokumenterat goda resultat


Publicerad den

13-03-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis