Inaktiv platsannons

Arbetsledare till lager e-handel kvällsskift i Årsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Delar du vår passion för mat, människor och logistik? Har du erfarenhet som arbetsledare/gruppchef från lager- eller logistikverksamhet och trivs i den rollen? Tycker du om att leda utvecklingen av operativa logistikprocesser samt utveckla individer och grupp till att ständigt nå bättre resultat? 

 

Vi söker nu en engagerad arbetsledare till vårt e-handelslager i Årsta som vill vara med i utvecklingen och driften av vår växande e-handel. Var med på resan mot framtidens nya lagerlogistik. Rollen gäller kvällsskiftet under vilket vi generellt sett hanterar våra inleveranser.

Det här får du göra

Dagligvaruhandeln är inne i en transformation som gör den till en av de mest spännande branscherna just nu. Mer och mer dagligvaror handlas på nätet och vi står inför stora och spännande utmaningar för att kunna möta förändrade konsumtionsmönster under de kommande åren. I vårt e-handelslager i Årsta hanteras och plockas idag alla beställningar från mat.se, Willys och Hemköps e-handel - och vi är i en expansionsfas. Lagret i Årsta bygger i dagsläget ut sina ytor till det dubbla och och vi kommer hantera all e-handel i Stockholm fram tills att vårt högautomatiserade lager i Bålsta slår upp dörrarna under 2023.

I rollen som arbetsledare har du ett övergripande ansvar för både egen och inhyrd personal. Du har en viktig roll i att bygga laganda och skapa ihållande resultat över tid genom att coacha, utveckla och leda dem – men även arbeta för att de ska trivas och mår bra. Du drivs av att ständigt förbättra verksamheten och arbetar kontinuerligt med att utvärdera och effektivisera våra arbetsmetoder. Du leder, fördelar och planerar arbetet för din egen grupp och ser tillsammans med övriga arbetsledare till att den dagliga driften levererar enligt uppsatta mål. Du agerar förebyggande och direkt för att minimera produktionsstörningar – och de lösningar du tar fram är långsiktiga och säkerställer att avvikelsen inte inträffar igen.

 

Du ansvarar för din personals resultat och skapar förutsättningar för dem att nå målen. Genom kontinuerlig uppföljning av KPI:er och tydlig kommunikation av utfall och målsättning säkerställer du samtligas delaktighet i att uppnå målen. 

Det här förväntar vi oss

Vi tror att du är en engagerad person som ser möjligheter och kommer med idéer till utveckling. Tidigare har du framgångsrikt arbetat som arbetsledare/gruppchef och du kan leda både stora grupper och enskilda personer. Du är en stark initiativtagare som inkluderar, resonerar och får saker och ting att hända. Du håller överenskomna deadlines, levererar med god kvalitet, eskalerar och tar hjälp vid behov. Att du är prestigelös och en naturlig lagspelare är en förutsättning för att du ska trivas hos oss på Dagab. Du förstår vikten av att skapa struktur för dina medarbetare och dig själv samt kommunicerar effektivt och tydligt med chefer, medarbetare och externa parter. Du föregår med gott exempel och rädds inte att kravställa mot medarbetare likväl som dina kollegor i ledningsgruppen. I den dagliga driften händer det mycket och du har förmågan att både prioritera och slutföra arbetsuppgifter. 

Vi tror att du
  • Har relevant utbildning inom logistik/supply chain management eller likvärdig arbetserfarenhet
  • Har tidigare erfarenhet av att leda personal
  • Är målmedveten, engagerad och har ett genuint intresse för logistik, lager och e-handel.
  • Är en självgående, lösningsorienterad och strukturerad person som tar hand om sina medarbetare och inkluderar dem i verksamhetens förbättringsarbete. Du är uppmärksam på förbättringsmöjligheter och ser till att driva, delegera och följa upp lösningar tills de är implementerade. 
  • Duktig på att prioritera arbetsuppgifter och snabbt ställa om din dagsplanering utifrån förändrade behov.
  • Är van att arbeta i Excel och övriga Office-paketet
  • Du behöver behärska svenska i tal och skrift.
Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Anställningen inleds med en provanställning på sex månader. 

 

Omfattning: Heltid, kvällstid - 15.00 - 24.00

 

Placering: Årsta, Stockholm

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Årsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb