Inaktiv platsannons

Dagab söker en taktisk transportplanerare i Bålsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi:

En helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där alla är viktiga. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Har du drivkraften och modet finns mycket stora möjligheter att utveckla både dig själv, Dagab och Axfood.

Det här får du arbeta med:

Under de första åren är du aktiv i de förändringsprojekt som drivs inom Dagab för att bygga upp de strukturer och processer som behövs inom Transport för att verksamheten i Bålsta ska bli framgångsrik. Detta gör du bland annat genom att använda våra nya optimeringsverktyg för att simulera hub- och distributionsstrukturer. Arbetet kommer att bedrivas i nära samarbete med övriga interna och externa intressenter.

När vår enhet i Bålsta är i drift fortsätter du med att på ett strukturerad sätt hantera data som påverkar transportverksamheten inom Dagab. Du kommer tillsammans med lokala transportavdelningar att föreslå, simulera, genomföra och utvärdera förbättringar inom vår transportverksamhet.

Det här förväntar vi oss:

För att bli framgångsrik i den här rollen krävs en förmåga att hantera och analysera stora datamängder för att dra slutsatser om förändringar och förbättringar som behöver genomföras. Du har en examen från högskoleutbildning/universitet inom logistik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Det ställer krav på samarbets- och kommunikationsförmåga för att tillsammans med övriga enheter inom Dagab kunna arbeta fram förslag som är hållbara och kostnadseffektiva.

Vi tror att du är en självgående och noggrann person som är driven, modig och strukturerad samt gillar att skaffa dig koll genom analytiskt arbete. Det ställer också krav på nyfikenhet och en förmåga att själva lära sig och att utveckla rollen, även med syfte att dela med sig av sin nyfunna kunskap till sina närmsta kollegor. Du gillar breda samarbeten och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans, vidare är du målfokuserad med god förmåga att leverera resultat.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och inleds med sex månaders provanställning. Placering till en början är vid Dagabs kontor vid Torsplan i Stockholm, senare helt eller delvis i Bålsta, Håbo kommun. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bålsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bålsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb