Inaktiv platsannons

Kvällspersonal till e-handelslagret Årsta

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här får du göra

Till vårt e-handelslager i Årsta, Stockholm söker vi flera nya medarbetare som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete i lagermiljö. Som lagerarbetare är du en viktig kugge i ett stor maskineri som snurrar från beställning på nätet till leverans av matkassar till kunden. Som kvällspersonal arbetar du främst med inleveranser av varor till de olika delarna av lagret. 

Det här förväntar vi oss

Våra inleveranser kommer på eftermiddagen och du kommer vara en del av den grupp som ansvarar för att alla varor packas upp och fackas in rätt. Arbetet i sig kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. En arbetsdag på vårt e-handelslager är väldigt aktiv och du går i snitt två mil varje dag - så det är lite lågintensiv konditionsträning som kommer på köpet. Vi tror att du är självgående och hittar nya uppgifter att göra om du skulle vara sysslolös. Du vill göra bra ifrån dig och vill engagera dig i att göra vårt lager till Sveriges bästa e-handelslager. Du är flexibel vid snabba förändringar, håller lugnet i stressiga situationer och ser till att slutföra det du har påbörjat. Vissa dagar är mer intensiva än andra och det är viktigt att du inte ger dig när det är en rejäl uppförsbacke. Vi är starkare tillsammans och ser till att lösa de utmaningar vi möter. Rätt attityd är viktig för oss.

 

Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande. Det är även meriterande om ditt tidigare arbete har innefattat orderplock, tidspassning och högt tempo. Vidare ser vi gärna att du på ett bra sätt har hanterat utmaningar eller problem som har uppstått på arbetsplatsen samt att du har samarbetat med människor från skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk. Respekt mot sina kollegor och chefer är en grundbult i vår verksamhet

 

För rätt person finns det förutsättningar att ta mer ansvar och klättra inom organisationen.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% som inleds med sex månaders provanställning.

 

Som kvällspersonal arbetar man mellan 15-24.

 

Din anställning omfattas av Handels kollektivavtal för lager och e-handel

Publicerad den

13-03-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Årsta | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis