Inaktiv platsannons

Butikssäljare extra vid behov och sommar i Åmål

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Om tjänsten

 

 

Kära framtida kollega,

 

Först och främst, låt oss börja med att säga att jobbet på Circle K inte är för alla. Men det passar många och vi som jobbar här älskar det! 

 

Under vår tid har vi sett många kollegor komma och gå. De som väljer att kasta in handduken säger ofta att arbetet var för komplext, att listan med arbetsuppgifter var för lång. De som dock löper linan ut har gemensamt att de tål tempot och att de älskar känslan av att göra ett bra jobb. 

 

För att trivas i tjänsten som extra vid behov hos oss behöver du ha en flexibel vardag och du söker ett roligt, givande och utmanande extrajobb. På våra nattöppna stationer behöver du även vara taggad att (vid behov) hoppa in och jobba nätter. Du behöver vara tillgänglig varierade tider såväl vardag som helg, vilket vi förstår inte passar alla!
Under semestertider i sommar kommer möjligheten finnas att få schemalagda tider.  

 

Vad vi behöver nu är en riktigt bra kollega och lagspelare som:

 

  • Motiveras av att leverera toppservice till alla som besöker stationen och göra det till en sport att bita ihop och le när kunden klagar över räksalladen för tredje gången.  
  • Håller huvudet kallt och tungan rätt i mun när kön ringlar lång, kaffemaskinen är tom och biltvätten har stannat.
  • Inte gömmer sig inne på toaletten när pallarna med spolarvätska ska packas upp och förberedas för försäljning, utan kavlar upp ärmarna och tar det som ett träningspass. 
  • Är intresserad av mat och gör det till en sport att preppa den bästa hamburgaren så långt ögat kan nå. 
  • Förstår att du måste städa toaletten och svabba golvet, även om det inte alltid är favorit-uppgiften. 
  • Älskar människor och tar ansvar för att hålla stationsområdet lika snyggt på utsidan som  på insidan. 
  • Vill göra en insats för ett grönare och mer hållbart samhälle på vägen. 
  • Är minst 18 år och har B körkort för manuell bil.

 

För de av oss som arbetar deltid, är det få som tror att de kan göra en karriär här. Men, det är möjligt! Flera som idag driver våra stationer eller arbetar på vårt kontor började sin karriär som just deltidssäljare. Och för dig som vill bli filmregissör, lärare eller advokat är Circle K ett fantastiskt ställe att bygga ett CV och erfarenhet som är värt att ta med dig vidare i arbetslivet. 

 

Låter det här intressant? Då föreslår vi att du kontaktar oss omedelbart! 

 

Vänliga hälsningar från oss på Circle K Åmål Tösse

 

Vill du testa jobbet? Klicka ! 

 

Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 
Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

Om du inte genomför testet direkt kommer du att hitta länk till testet i "Tack för din ansökan" mailet. Hittar du inte mailet i din inkorg - titta i din skräppost. 

 

Publicerad den

13-03-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Åmål
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Åmål | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis