Inaktiv platsannons

Löplabbet E-handel Uppsala söker personal

Om tjänsten

Löplabbets e-handel har haft en kraftig tillväxt det senaste året och vi behöver komplettera vårt team med en huvudansvarig för hantering av Löplabbets ehandelsleveranser.

Om tjänsten:

Tjänsten är på 100% tillsvidare och kommer även innebära butiksarbete. Din arbetsplats är belägen i centrala Uppsala. Sista ansökningsdag 2021-02-28. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete inom sportbranschen, är strukturerad, driven och brinner för kundservice.

För att passa på Löplabbet är du resultatorienterad och har viljan att arbeta efter Löplabbets koncept med målet att ge alla kunder exakt rätt utrustning och råd för sin löpning.

Du har egen erfarenhet av löpning och har själv deltagit i lopp och tävlingar. Som person är du strukturerad och gillar utmaningar. Du trivs i en händelserik och aktiv miljö. Vi förutsätter att du som söker är en passionerad löpare!

Vi erbjuder

Löplabbet erbjuder ett självständigt arbete med goda möjligheter till yrkesmässig utveckling. Vad erbjuder du Löplabbet?

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Skicka en ansökan omgående till

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Detaljhandel | Deltidsjobb