Inaktiv platsannons

TEAM-säljare - INTERSPORT Kalmar

Om tjänsten

På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv!

Vi är otroligt stolta över våra drygt tusen samarbeten med lokala idrottsföreningar och klubbar i Sverige, både på elitnivå och inom breddidrotten, som drivs av våra TEAM-säljare. Det här är tjänsten för dig som vill fortsätta att bygga och utveckla våra samarbeten samt vill bidra till vår vision att bli Sveriges mest inspirerande sportdestination! Tillsammans ser vi till att INTERSPORT fortsätter att ligga närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan!

Är du redo att ge dig in i matchen?

Tjänsten är en tillsvidare på 100% och du förväntas kunna arbeta såväl dagtid som vissa kvällar och helger. (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Det här innebär rollen
Som TEAM-säljare kommer du att ansvara för våra samarbeten med lokala idrottsföreningar och klubbar samt för försäljningen på TEAM-avdelningen i butiken. Så varför är våra samarbeten så viktiga? Förutom att de skapar försäljning och lockar kunder till våra butiker är de en starkt bidragande faktor till vår vision om att vara Sveriges mest inspirerande sportdestination!

Att ansvara för våra samarbeten innebär att driva hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund och inbokning av möte till behovsanalys, framtagning av lösningsförslag och avtalsskrivning. Det handlar även om att skapa en långsiktig och stark affärsrelation med såväl befintliga som nya kunder. Du får också möjligheten att representera INTERSPORT i olika sponsor- och affärsnätverk. Genom din insats och nära samarbete med butikschef och butikssäljare bidrar du till att TEAM blir en naturlig och lönsam del i butiken. Tillsammans ser vi till att INTERSPORT är det självklara valet för alla som älskar sport och träning.


Vad vi förväntar oss av dig
INTERSPORT andas sport och utmaningar, därför ser vi det som självklart att du som söker gör detsamma. Vi önskar att du som söker har flera års erfarenhet av försäljning, gärna både från försäljning i butik och försäljning till företag eller andra organisationer. Vi hoppas att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln och har du dessutom erfarenhet från sport- eller textilhandeln är det ett plus i kanten.

Vi söker en resultatdriven person som brinner för värdeskapande helhetsförsäljning, kundmöten och som tycker att lokala idrottsföreningar och klubbar ska ha bästa möjliga lokala samarbetspartner! Du har lätt för att knyta nya kontakter och bygga långsiktiga relationer. Du har en stark drivkraft, ett affärstänk och motiveras av att skapa lösningar som både passar kundens behov och som är lönsamma för INTERSPORT. Precis som oss tycker du om att utmana, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i ditt arbete, tar initiativ, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras. 

Det här tror vi på

Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas. Vi har därför flera intressanta utbildningar gällande allt från försäljning och service till produktkunskap och ledarskap. Vi tycker att passion och inspiration inte bara är till för våra kunder, det är till för alla som arbetar hos oss.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila ansvarig butikschef   (vi tar inte emot ansökningar och CV via mail). 

Välkommen med din ansökan!

 Sverige AB är licenstagare och aktieägare i Intersport International Corporation som är världens största sportkedja med 5 500 butiker i 44 länder. 2018 omsattes över 11,5 miljarder euro globalt. INTERSPORT samarbetar med över 1200 föreningar inom bl.a. fotboll, hockey och friidrott och uppmuntrar till så mycket sport och gemenskap som möjligt.

INTERSPORT bildades 1968 är ett av Sveriges mest kända varumärken med 130 butiker i Sverige. Sedan 2014 ingår även  i INTERSPORT-koncernen med 8 butiker över landet. INTERSPORT är den ledande omnikanal återförsäljaren inom sport genom en köpupplevelse oavsett om den startar digitalt eller i butiken.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Detaljhandel | Deltidsjobb