Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent till OKQ8 i Västerås

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Vill du sätta dina teoretiska kunskaper på prov och även i praktiken få lära dig mer om redovisning? Har du stort kundfokus och strävar efter att ge kunden bästa
servicen och högsta kvalitén på leveranser? Sök då tjänsten som redovisningsassistent i sommar!

I rollen som redovisningsassistent på Shared Service varierar arbetsuppgifterna från arbete med kund-och leverantörsreskontra, löpande bokföring,
anläggningsregister till delar av månadsrapporter. I rollen ingår även att säkerställa att redovisningen sköts enligt lagkrav och god redovisningssed. Du förväntas leverera enligt tidplan och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att bidra till ständig effektivisering av våra processer och att aktivt delta i våra effektiviseringsprojekt.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi söker drivna redovisningsassistenter som kan bidra med energi och stort kundfokus till OKQ8. Tjänsterna är vikariat under sommaren 2021.

För att lyckas i rollen vill vi att du är öppen och ärlig samt att du har en naturlig känsla för att utveckla och behålla goda relationer mot såväl kunder som kollegor. Du är en person som aktivt delar med dig av din kunskap och kompetens som bidrar till att utveckla verksamheten. Du har ett bra samarbete med dina kollegor och arbetar aktivt med att upprätthålla en hög nivå på levererad service. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt.

Vidare har du god kommunikationsförmåga, erfarenhet av service samt goda kunskaper i MS Office. Du har läst minst ett år på Ekonomprogrammet och är intresserad av att läsa inriktning redovisning och revision.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka utvecklingen av redovisningsarbetet på OKQ8 och hos övriga kunder!

Du kommer tillhöra avdelningen Shared Service inom OKQ8 med placeringsort Västerås. Vårt kontor ligger centralt och på kontoret är vi ca 60 medarbetare.

Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Linda Winberg Florén, Head of Shared Service via eller Cecilia Tingström, Group Manager Accounts Payable via . Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Johanna Scarlett via 076-696 74 57 alt

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 28 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Lån via OKQ8 Bank till rabatterade priser

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

13-03-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis