Inaktiv platsannons

Avdelningschef Peab Asfalt i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Avdelningschef Peab Asfalt

Sökes till Örebro

Vill du vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår organisation? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan rollen som Avdelningschef på Peab Asfalt vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en Avdelningschef till Peab Asfalt Region Mellersta som geografiskt sträcker sig från Dalarna i norr till Östergötland i söder. Vår tillväxt har varit stark de senaste åren och avdelningen omfattar nu 6 arbetschefsgrupper med totalt ca 300 medarbetare. Inom avdelningen har vi 6 asfaltverk samt en maskinverkstad som ingår i verksamheten.

Som Avdelningschef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten. Du skapar strategier för att vara konkurrenskraftig på kort och lång sikt, tillsammans med dina arbetschefer och stödfunktioner. Du ansvarar för avdelningens anbud, budget, marknads- och kommunikationsplan, arbetsmiljö, kvalitét och miljö. Du har direkt personalansvar för ca. 10 medarbetare och är ett viktigt stöd till dessa,  exempelvis i deras anbudsarbete. Våra kunder utgörs främst av Trafikverket, kommuner samt privata beställare där du tillsammans med dina arbetschefer är en viktig företrädare för avdelningen. Förmågan att skapa och upprätthålla förtroendefulla dialoger är därför en värdefull egenskap.

Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp, där du är med och bidrar till ett strategiskt och målinriktat arbete.

Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med olika kompetenser där vi stöttar varandra. Din placering är flexibel inom regionen, och tjänsten innebär en del resande.

Vem är du?                   

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du behöver ha gedigen kunskap inom ekonomi och AMA juridik. Du har minst fem års erfarenhet av en liknande chefstjänst, gärna inom beläggningsverksamhet eller bygg- och anläggning, med goda resultat.

Dina styrkor är din goda samarbets- och planeringsförmåga. Du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. För att lyckas med uppdraget tror vi även att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål även i utmanade situationer.

Meriterande är om du har erfarenhet från asfaltbranschen. 

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 12 / 3 2021, men rekrytering sker löpande under perioden, så välkommen med din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Magnus Lockner tel: 073-384 80 01 eller HR Partner Eva Bergman på tel: 073-384 80 61.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-12

Publicerad den

13-03-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis