Inaktiv platsannons

Studerande Junior Fastighetsanalytiker i Västerås

Proveloper är ett fastighetsutvecklingsbolag med affärsidé att utveckla kommersiella fastigheter på attraktiva lägen i hela Sverige. Bolaget startades våren 2019. De som driver bolaget har lång erfarenhet från både utveckling och förvaltning av kommersiella fastigheter samt från detaljhandelsetableringar. Hit söker vi nu en student som vill ha ett spännande deltidsjobb vid sidan av sina studier! Välkommen med din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifterTill denna roll söker vi dig som nu under våren kan arbeta 1-2 dagar i veckan för att eventuellt senare arbeta i större omfattning. I och med att du kommer vara en del av ett mindre bolag kommer du att få möjligheten att arbeta med många olika delar samt ta ett stort ansvar. Du kommer arbe

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

tyfjipaz0xvaplfugkjz.jpg

Proveloper är ett fastighetsutvecklingsbolag med affärsidé att utveckla kommersiella fastigheter på attraktiva lägen i hela Sverige. Bolaget startades våren 2019. De som driver bolaget har lång erfarenhet från både utveckling och förvaltning av kommersiella fastigheter samt från detaljhandelsetableringar.

Hit söker vi nu en student som vill ha ett spännande deltidsjobb vid sidan av sina studier! Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Till denna roll söker vi dig som nu under våren kan arbeta 1-2 dagar i veckan för att eventuellt senare arbeta i större omfattning. I och med att du kommer vara en del av ett mindre bolag kommer du att få möjligheten att arbeta med många olika delar samt ta ett stort ansvar. Du kommer arbeta nära bolagets CFO.

Dina främsta arbetsuppgifter i rollen kommer att bestå av:

  • Analyser av olika slag - rörande  fastighetsförvärv och affärsmöjligheter
  • Fastighetsvärdering
  • Ta fram prospekt i syfte att hitta investerare samt ta fram kalkyler och värdering för detta
  • Utveckla system, rutiner och rapporter för att bolaget skall kunna genomgå kraftig tillväxt
  • Ta fram underlag för att söka finansiering av fastighetsprojekt och förvärv
  • Ekonomiska analyser
  • Ta fram olika typer av presentationsmaterial
  • Delaktig i ekonomisk uppföljning av projekt
  • Att med korta och tydliga deadlines analysera en stor mängd information, vilket gör att du skall uppskatta omväxlande arbete i ett högt tempo.
  • Följa och analysera fastighetsmarknaden och kommunal bostadsplanering med hänsyn till kommande projektmöjligheter

Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Deltid men möjlighet till heltid framåt

Placering: Västerås 

Din profil

Till denna roll söker vi dig som studerar inom relevant område så som samhällsbyggnad, fastighetsekonomi eller liknande. Vi tror att du har cirka 1-2 terminer kvar av dina studier och är intresserad av en heltidstjänst därefter. Som person önskar vi att du är driven, flexibel samt analytisk. 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Västerås
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Västerås | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier