Inaktiv platsannons

P4 Sörmland söker nyfiken praktikant till hösten 2021 i Eskilstuna

P4 Sörmland söker nyfiken praktikant till hösten... Vi söker dig som brinner för lokal journalistik, som är nyfiken och orädd och kan bidra med nya erfarenheter och annorlunda perspektiv. Du har ett eget driv, har många idéer...

Om tjänsten

P4 Sörmland söker nyfiken praktikant till hösten 2021

Vi söker dig som brinner för lokal journalistik, som är nyfiken och orädd och kan bidra med nya erfarenheter och annorlunda perspektiv. Du har ett eget driv, har många idéer och lätt för att skapa kontakt med människor. Är du vår praktikant under hösten 2021?

Här är vi först med det lokala

P4 Sörmland producerar snabba nyheter för dagen, fördjupande journalistik, program, nyheter digitalt och innehåll till sociala medier. Allt från ”just nu” till eftertänksamt och genomarbetat. Vi agerar snabbt vid händelsenyheter och har ambitionen att spegla hela samhället och låta många röster komma till tals. Vi vill skapa förståelse och ge information som våra lyssnare har nytta av i sin vardag. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Lyssnarna i centrum, i radio och digitalt

Våra lyssnare står i centrum för oss, oavsett om de lyssnar på direktsänd radio eller tillhör vår digitala publik. Vi har bra koll på hur det ser ut i vårt bevakningsområde och jobbar aktivt med dialog och kontakt – i sociala medier men också i vårt uppbyggda publiknätverk.

Med ljudet i fokus kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som hör till radioproduktion och digital rapportering. Du utgår från våra redaktioner i Eskilstuna eller Nyköping och kommer till en arbetsplats där det finns plats för både granskande journalistik och underhållning. Du får chansen att prova på de många olika roller som finns på en radiokanal.

Vem är du – vi vill gärna veta

I din ansökan vill vi särskilt läsa om varför du vill jobba med journalistik, och om vem du är som person förstås. Eftersom vi bevakar hela länet måste du ha körkort. Vi önskar också att du anger under vilken period du har praktik.

Välkommen att söka!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Internship