Bosch i Lund söker unga talangfulla mjukvaruuvecklare från LTH

F... Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch. Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Jobbeskrivning

Vi på Bosch i Lund söker nu två nyutexaminerade personer som läst datateknik på Lunds Tekniska Högskola. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som gör ditt examensarbete under våren 2021 och är tillgänglig att börja arbeta sommaren/hösten 2021.

Vårt kontor i Lund är en R&D avdelning inom divisionen Bosch Mobility. Vi är ca 200 personer i Lund varav 180 är mjukvaruutvecklare och ingenjörer. Vi jobbar med spännande projekt, roliga och utmanade arbetsuppgifter och våra arbeten innebär mycket frihet.

Flera av mjukvaruutvecklingsteamen i Lund jobbar med bilar. Vi behöver fler utvecklare inom området Android Automotive där Bosch tar fram bildatorer som kör Android på mittenskärmen i instrumentpanelen - så kallade infotainmentsystem. Android i bilar är det nyaste området Google har gett sig in på och systemet, erbjuder precis som i smartphones och TV-apparater, ett open source system kopplat till Android ekosystem för appar och tjänster.

Du kommer få vara del av ett team som är experter inom Android- och Linux-system och som jobbar i framkant inom Bosch. Vi ansvarar för att Android systemet uppfyller kraven från Google och är delaktiga i att utöka det öppna systemet så det uppfyller våra kunders behov – bilföretag över hela världen.
 

Kravspecifikation

Du har en examen inom datateknik från Lunds Tekniska Högskola. Du är duktig på programmering (C/C++) och gillar att hålla dig nära hårdvarulagren, men är inte rädd för att ta dig upp i Java/Kotlin för att hjälpa till att implementera en kunddemo för att ta hem projekt till Bosch. Vi jobbar enligt agila metoder och värderar samarbete, kunskapsdelning och lagkänsla högt.

Välkommen till Bosch i Lund! 

Ytterligare information

Vårt erbjudande:

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Publicerad den

04-05-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen