Inaktiv platsannons

Logistikarbetare i Mellansel

F... Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under produktvarumärket Hägglunds. Produkterna är kända för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-gruppen.  Just nu söker vi en Logistikarbetare till Bosch Rexroth i Mellansel.

Jobbeskrivning

Som logistikarbetare hos oss hanterar du förrådslagda artiklar åt alla i verksamheten samt till kundordrar. Du blir en viktig del i att lagerhanteringen fungerar bra hos oss, där du tillsammans med dina kollegor kontinuerligt jobbar för att optimera platsnyttjandet så bra som möjligt. Du platslägger ankommande gods i våra förråd och registrerar även lagerflyttar i vårt affärssystem.

Som logistikarbetare arbetar du även med följande:

  • Plockar och identifierar komponenter och packningssatser mot plocklistor.

  • Levererar komponenter till monteringen.

  • Tillämpar erforderliga krav på förvaring, hantering, skydd och märkning av komponenter.

  • Paketerar komponenter och produkter enligt specifikation.

Kravspecifikation

Vi söker er som är ordningsamma, strukturerade och drivna i ert sätt att arbeta. Truck-eller traverskort är meriterande för tjänsten. Meriterande är även tidigare erfarenhet av arbete i logistik-eller lagermiljö. 

God datorvana är ett krav för tjänsten.

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig?
Välkommen till ett företag med tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och goda möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Mellansel och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.


Vill du veta mer om tjänsten?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef för Logistik; Mats Saltehag på telefon 0660 87039.

Vi behandlar ansökningar löpande och önskar därför att ni ansöker så snart som möjligt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mellansel
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mellansel | Heltidsjobb (förstajobb)