Inaktiv platsannons

Privatrådgivare, Falkenberg

Om tjänsten

Är du vår nästa talang? Till kontoret i Falkenberg söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra privatkunders framtidsplaner genom förstklassig rådgivning. När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda en relevant finansiell lösning.

Vi söker nu en Privatrådgivare som vill vara med och bidra till våra privatkunders framtidsplaner genom förstklassig rådgivning. Vi ser fram emot att träffa dig som brinner för affärer i synnerhet sparandeaffären, ta in nya kunder och att arbeta i team. Med din kunskap och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.

Välkommen till oss i team Varberg-Falkenberg som består av rådgivningskontoren i Varberg och Falkenberg. Hos oss är du en del av ett inspirerande team med många möjligheter att utvecklas och bidra till något större. Vi är redo att investera i dig och hoppas att du är redo att bli en del av vårt härliga team och utvecklas tillsammans med oss på enheten.

Om tjänsten

Förstklassig rådgivning med inriktning på placeringar, sparande, försäkringar och finansiering. Kunderna möter du både digitalt och fysiskt på kontoret.

Dina fokusområden blir att:

  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, där du ser till att kunderna direkt får hjälp i den kanal som matchar deras individuella behov.
  • Aktivt arbeta tillsammans med ditt team för att attrahera nya kunder, samtidigt som du utvecklar relationer med befintliga kunder.
  • Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på att upprätthålla och skapa tillväxt i kundens tillgångar och uppnå affärsresultat.

Tjänsten är placerad i Falkenberg.

Vem du är

Vi söker dig som har ett genuint intresse av vår affär och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet. Du vill, tillsammans med dina kollegor, sätta Nordeakontoret i Falkenberg på kartan.

Du:

  • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer med både kunder och kollegor.
  • Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.
  • Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor. 
  • Tar till dig ny teknik som du använder i det digitala mötet med kunden.

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning och är Swedsec-licensierad, men inget krav. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Nästa steg

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-04-06

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta kontorschef Lena-Sofia Leek Ottosson, 0730-64 65 00,   

För facklig information, kontakta Finansförbundet på  eller SACO på   

Bra personer känner ofta bra personer så hjälp oss gärna att sprida denna möjlighet inom ditt nätverk.

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falkenberg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falkenberg | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis