Inaktiv platsannons

Mark- och Anläggningsarbetare i Eskilstuna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark- och Anläggningsarbetare

Sökes till Eskilstuna

Peab Anläggning i Eskilstuna växer och vi söker en engagerad medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och bygga framtidens hållbara samhälle.

Vi söker dig som är utbildad mark- och anläggare och har yrkesbevis eller motsvarande mångårig erfarenhet i branschen.

 

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Gatu- och vägbyggnad
  • Schakt- och fyllningsarbeten.
  • Ytskiktsarbeten som kantstensättning, platt- och stenläggning och grönytor
  • VA-arbeten
  • Grundläggning av byggnader

 

Kompetenser och personliga egenskaper

Den person vi söker har god och mångårig erfarenhet av ovan arbetsuppgifter samt dokumenterad utbildning och behörighet inom området. Som person vill vi att du trivs i ditt yrke och känner en yrkesstolthet, är ansvarsfull och har lätt att samarbeta. Vidare ser vi att du prestigelös samt verkar för företagets och projektets bästa. Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete kommer vi förutom din kompetens också lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du behärskar ritningsläsning och har erfarenhet av att använda plan/lutningslaser. För tjänsten krävs B-körkort. Resor förekommer i tjänsten och du kommer arbeta på flera orter i regionen. Exempelvis Västerås.

 

Om tjänsten

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis