Inaktiv platsannons

Anläggningsingenjör/Byggingenjör i Jönköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Anläggningsingenjör/Byggingenjör

Sökes till Jönköping

Nu söker vi en nyutexaminerad anläggningsingenjör/byggingenjör med intresse av att arbeta och utvecklas hos oss på Peab Anläggning i Jönköping!

Om tjänsten
Den här tjänsten innebär att du träder in i rollen som arbetsledare, vilket betyder att du kommer att biträda platscheferna i ledning av flera projekt. Det innefattar planering, arbetsberedning, uppföljning, ekonomi samt att ha en nära kontakt med våra hantverkare samt kunder. Rollen innebär en stor variation och bredd och goda möjligheter att utvecklas och växa inom Peab.

Vem är du?
Du som söker tjänsten är examinerad byggingenjör/anläggningsingenjör eller motsvarande samt har en fallenhet för ledarskap. Du tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera och att arbeta strukturerat. Utöver detta har du en positiv inställning och en drivkraft att få saker gjorda. Du besitter goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, har god datorvana och innehar B-körkort.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)