Inaktiv platsannons

Medarbetare till serviceavdelningen i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Medarbetare till serviceavdelningen

Sökes till Malmö

Nu söker vi en ny medarbetare med hög känsla för service och kvalitet till vår serviceavdelning. Trivs du med ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, så är det kanske dig vi söker!

Om rollen

I den här rollen kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att plocka ihop och lasta de maskiner och material som ska levereras till våra kunder i bygg- och anläggningsbranschen.

Rollen innebär också att du:

  • Enklare funktionskontroller av återlämnade maskiner och material
  • Tvättar och rengör maskiner och material
  • Arbetar i vårt affärssystem  

Du har en viktig roll i verksamheten då vår främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande maskiner/material och god service.

Om dig

Vi tror att trivs i en roll där med varierade arbetsuppgifter och du tar gärna egna initiativ. Du är strukturerad och gillar att ha ordning omkring dig. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. För att lyckas i rollen ser vi att du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse, truckkort är meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-15

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis