Inaktiv platsannons

Projektledare Solel i Linköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Projektledare Solel

Sökes till Linköping

Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas av verksamheten i Glacell och söker en projektledare som vill vara delaktig i att uppnå klimatmålet för en bättre framtid!

Vår inriktning är smarta installationer för energieffektiva fastigheter. Glacells bidrag är helhetslösningar för energioptimering för fastigheter, infrastruktur, bygg och industri och vårt mål är en bättre värld. På köpet får våra kunder, och i förlängningen deras kunder, en smartare, mer kostnadseffektiv vardag och den sköna känslan av att vara med i något stort, i något som gör skillnad. Tillsammans kan vi på allvar bidra till FN:s klimatmål 2030. Det är nu det gäller och vi tänker inte stå bredvid och titta på.

Om rollen

Du kommer driva vår solelsverksamhet i Mellansverige med utgångspunkt från Linköping Du kommer arbeta med allt från anbud, projektering och projektledning. En viktig del i rollen är att representera Glacell gentemot både befintliga och nya kunder.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att bygga goda affärsrelationer och har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du har tidigare erfarenhet av projektledning och av att projektera solel-anläggningar. Du är van att arbeta i Cad-program.

Körkort klass B är ett krav då resor ingår i tjänsten, har du elutbildning är det meriterande.

Passar du in på beskrivningen och vill vara med på vår framtidsresa så ser vi fram emot din ansökning!

Vi erbjuder

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med många kundkontakter. Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling tillsammans med oss.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-21

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)