Inaktiv platsannons

Mark- och anläggningsarbetare i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Malmö

 

Vi på Peab är en platt och lärande organisation med stor möjlighet till utveckling. Nu söker vi dig som är mark- och anläggningsarbetare, och som vill arbeta i södra Skåne.

 

Som anläggare hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter och spännande utmaningar. Vi värdesätter alla våra medarbetare och vårt fokus är hög trivsel och säkerhet på våra alla våra arbetsplatser.

 

 Tjänstebeskrivning

I rollen arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbete. Exempel på arbetsuppgifter är grundläggning av hus, VA, finplanering med mera.
Du som mark- och anläggningsarbetare hos oss får arbeta brett med spännande anläggningsprojekt runt om Malmö.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Södra Skåne

 

Du rapporterar till samt leds av arbetsledaren i projektet.

 

Kravprofil
Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet av olika typer av markarbeten.

 

Körkort B är ett krav.

 


Kompetenser och personliga egenskaper
Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd, flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en schyst teamplayer och du har en yrkesstolthet när vårt samhälle ta ny form!

Som person uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer som minskar kostnader och gör att projektet följer tidplanen. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis