Inaktiv platsannons

Serviceman i Helsingborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Serviceman

Sökes till Helsingborg

Vi söker nu dig som vill arbeta som Serviceman hos oss på drift- och underhållsavdelningen i Helsingborg. Som serviceman innebär din roll att du ska sköta och ta ansvar för säkerheten på lekplatser och utegym, arbetet kommer att utföras främst i nordvästra Skåne. Vi är ett glatt gäng med många olika kompetenser.

Din profil

För att vara lämplig för rollen måste du vara noggrann och ha en god planeringsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att reparera lekplatsredskap, bygga lekplatser samt om du är certifierad besiktningsman. Meriterande är om du har HAGS besiktningskurs. 

I arbetet kräver vi att du har B-körkort.

Viss datorvana krävs då rollen ingår en del administrativa uppgifter såsom dokumentation vid kontroller, skrivning av fakturaunderlag och inköp av material.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är att genomföra samt dokumentera funktionskontroller, men det kan även bli aktuellt att du ska utföra besiktningar av lekplatser och utegym. Du tar emot felanmälningar som inkommer och åtgärdar dessa inom satta tider. Du utför löpande service och kommer att utföra byte av lekredskap och delar på lekställningar som är trasiga. 

Övrigt

Viktigt att notera är att du ingår i tjänsteberedskap några veckor per år och det kan förekomma helgarbeten. 

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi kommer löpande att kalla till intervju och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag. I denna rekrytering avböjer vi alla erbjudande om annonserings- eller rekryteringshjälp.

Välkommen till att bli delaktig hos oss! Vi på Peab är idag Sveriges största bygg- och anläggningsföretag och bygger allt från hamnar, vägar, arenor, badhus, lekplatser och utomhusgym.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis