Inaktiv platsannons

Platschef i Malmö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Malmö

 Redo för nya projekt och ett nytt förtag? Vi på Peab Anläggning i södra Skåne driver många spännande anläggningsprojekt och söker nu dig som vill driva dessa projekt tillsammans med oss! I vår grupp omgärdas vi av bred praktisk kompetens, lång erfarenhet och god laganda. Välkommen att söka till oss!

 Dina huvudsakliga uppgifter:

 Som platschef hos oss kommer du att ansvara för och leda våra lokala anläggningsprojekt tillsammans med dina yrkesarbetare och arbetsledare.

 Som platschef på Peab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Personal- och ekonomiansvar.
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
  • Bevara och utveckla långsiktiga kundrelationer.
  • Främja samanhållning och bygga laganda.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Kvalifikationer och önskad kompetens:

  • Vi söker en person med relevant högskole- eller YH-utbildning inom anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Minst 3 års relevant erfarenhet inom liknande roll på annat företag.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.
  • Körkort B
  • God datorvana och har kunskap att hantera produktionsadministration. 

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av ledaskap och trivs i rollen som ledare. Du har ett genuint intresse för branschen och för dig är viktigt att ständigt utveckla dig och ditt team framåt. Som ledare visar på gott omdöme även under tidspress och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Det faller dig naturligt att lyssna och vara mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen, oavsett vem du pratar med. Du är engagerad både i det dagliga arbetet men även i planeringen på längre sikt.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

Jag hoppas att detta låter intressant för dig!

 

Tveka inte, skicka in din ansökan idag, vi tillämpar löpande urval.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-25

Publicerad den

20-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis