Inaktiv platsannons

Personlig Tränare till SATS Volvo Cars, Göteborg

Om tjänsten

Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare?

Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Nu söker SATS Volvo Cars Göteborg dig som är en driven PT som brinner för att hjälpa våra medlemmar att skapa goda vanor och som satsar på att arbeta heltid. Du är en positiv inspiratör och lagspelare även utanför ditt eget ansvarsområde, och tillsammans med dina kollegor på centret ser du till att vi levererar exceptionell standard inom alla områden.

SATS Volvo Cars Göteborg är en splitterny anläggning som ligger i Volvo Cars huvudkontor och är exklusivt för Volvo Cars anställda. Centret öppnade 1 mars och erbjuder gym, gruppträning, personlig träning samt fysioterapi och är utrustad med senaste utrustningen. Det är Volvo Cars som byggt och designat anläggningen i samarbete med SATS och det är vi som är ansvariga och driver det som ett vanligt SATS center. 

 Är det här en bra beskrivning av dig?

  • Du är registrerad på . Där kan du antingen registrera dig efter att ha genomfört en av Friskvårdsföretagen godkänd utbildning alternativt genomfört deras prov med godkänt resultat.
    • Du är en inspiratör som ger varje kund en unik träningsupplevelse baserat på konkreta och individuella målsättningar
    • Du gillar försäljning och tar ansvar för att etablera och utveckla din egen kundportfölj
    • Du känner dig trygg och bra på att skapa och upprätthålla relationer
    • Du är positiv och inkluderande
    • Du arbetar självständigt och tar initiativ
    • Du är noga med att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer
    • Du vill arbeta cirka 20h/vecka eller mer och är införstådd med att arbetstiderna även inkluderar kvällar och helger
    • Arbetar du redan som PT fast utanför SATS så hjälper vi gärna dig och dina kunder över till oss på ett bra sätt

Vi erbjuder dig även chansen att få fasta timmar i början då du jobbar upp en kundbas genom att ha en receptionstjänst vid behov på 5-25h/v. Det är också meriterande om du är utbildad gruppträningsinstruktör och kan hoppa in vid behov på våra GX klasser, med chans till fast klass. Både receptionstid och gruppträningsklasser hjälper dig att träffa många medlemmar och ökar chanserna för att du ska bli fullbokad PT på kort tid. Under hösten 2020 och våren 2021 har vi sålt hundratals medlemskap och det betyder att det finns väldigt många "PT start" att kontakta som ytterligare ökar chansen att få nya klienter.

Ansök innan 20/4!

Lite siffror och fakta

SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb