Inaktiv platsannons

Vägarbetare till Svevia i Tumba

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vårt härliga team i Tumba. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med stora företagets stabilitet. Vill du dela väg med oss?


Om uppdraget som vägarbetare

Som vägarbetare kommer ditt arbete huvudsakligen bestå i drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter så som barmarksrenhållning och vinterväghållning. Du tillsammans med ditt fantastiska team arbetar i ett av Stockholms största och mest trafikintensiva driftområden, Västra Södertörn. Dessutom kommer du bli involverad i mindre och varierande reparationsarbeten och anläggningsprojekt i södra Stockholm. Tjänsten är heltid, till största del natt och det ingår även beredskapstjänst. Du utgår från vår etablering i Tumba och stöttas varje dag av engagerade kollegor och nära arbetsledning. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.


Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant gymnasieutbildning, C-kort och yrkeskompetensbevis (YKB) samt erfarenhet inom entreprenadbranschen. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av mindre anläggningsarbeten. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen nya och varierande arbetsuppgifter. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du utöver din kompetens har en serviceinriktad profil, vill ha roligt på arbetet och är omtänksam - precis som vi!


En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.


Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Platschef Kristoffer Hägvall på telefonnummer 010-458 16 03. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 11 april.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

 


Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tumba
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tumba | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis