Inaktiv platsannons

Arbetsledare till gatudriften i Tumba

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Tumba. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

 

Ditt uppdrag som arbetsledare

Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten i södra Stockholm, driftområde västra Södertörn. I rollen arbetar du med att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. I just den här tjänsten kommer du leda och fördela arbetsuppgifter inom gatuavdelningen samt ha extra fokus på våra administrativa system och ansvara för exempelvis fakturering, orderläggning och övrig uppföljning. Du blir en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschef och övrig arbetsledning i det dagliga arbetet. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa.

Tjänsten är heltid och delvis natt (ca 40%) med start omgående eller enligt överenskommelse. Du utgår från Svevias etablering i Tumba och rapporterar direkt till platschef. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.


Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av drift och underhåll, särskilt vinterväghållning eller annan relevant erfarenhet från entreprenadbranschen. Din personlighet är viktigt för oss! Du motiveras av struktur, ordning och reda och gillar att verka i produktion. Din förmåga att arbetsleda och driva arbetet framåt är utmärkande hos sig och du är affärsmässig i dina relationer till kund, underentreprenörer och Svevias medarbetare.  Att självständig lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. Vi söker dig som har mycket god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. Krav för tjänsten är APV, meriterande är C-körkort och YKB.


En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.


Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera.


Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Kristoffer Hägvall, på telefonnummer 010-458 16 03. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum, men skicka gärna in din ansökan redan nu, dock senast den 11 april. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tumba
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tumba | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis