Inaktiv platsannons

Inköpare till division Industri i Stockholm

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Inköpare till division Industri med placering i Stockholm/Mälardalen. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Inköpare

Som inköpare kommer du att utgöra en central och viktig funktion inom divisionen.  Förutom att göra affärer/avtal och hantera leverantörsrelationer ingår i tjänsten att styra, följa upp, och utveckla områdets inköpsarbete utifrån Svevias inköpssystem, processer och policys. Du kommer även att genomföra leverantörsanalyser för aktiva val av leverantörer, utforma förfrågningsunderlag, förhandla samt teckna avtal. I din roll fungerar du även som ett stöd för cheferna i verksamheten gällande inköpsfrågor och du kommer ha en hel del samverkansytor på olika nivåer inom division Industri. 

Detta är en utvecklande roll där du kommer att vara delaktig i projekt, utbilda i inköpsprocesser och system, och där du kan bidra med ditt intresse och fördjupade kunskaper inom affärsutveckling, lönsamhet och försäljning.

Du kommer att rapportera till divisionens inköpschef och jobba tillsammans med en av våra andra inköpare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm/Mälardalen. Resor inom Sverige förkommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköp gärna relaterad till entreprenad och byggbranschen. Har du erfarenhet från annan processindustri kan även det vara en bra bakgrund. Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper och erfarenhet från förhandlingsarbete, avtalsrätt och praktisk entreprenadjuridik AB04. Du använder svenska och engelska språket obehindrat då det i rollen ingår att skriva, läsa och förstå avtalstext. Du är även van att jobba i Excel. 

För att trivas och lyckas i rollen som inköpare bör du självklart ha ett stort intresse av att göra bra affärer, identifiera affärsmöjligheter och uppvisa finansiell medvetenhet. Förmågan att kunna skapa goda relationer och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen är viktig. Du bidrar med ditt entreprenörskap för att skapa lönsamma affärer i våra uppdrag. Du blir en viktig kugge som tillsammans med respektive AC-område ansvarar för att inköp genomförs på ett affärs- och kvalitetsmässigt sätt. Du är strukturerad, noggrann och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt.Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

En del av något större 

Svevias industridivision är inne i ett expansivt skede, och ambitionerna är höga. Målet är att vara en ledande aktör inom beläggning i Sverige.

Bakom varje väg finns mer än den uppenbara ytan: en hel industri av kunskap och leveransförmåga. Vårt erbjudande är en industriell process. Från sten till färdig väg. 

Allt börjar med en täkt, som sedan blir ballast, som i sin tur används i tillverkningen av asfalten, som slutligen läggs ut på vägen. Med över 100 egna bergtäkter, egen produktion av asfalt, bitumenemulsion och termoplast har vi en bredd som ingen annan. I våra laboratorier gör vi materialanalyser och ser till att produkterna når upp till standarder och krav. Och våra skickliga team inom fräsning, asfaltering, tankbeläggning och vägmarkering ser till att leveransen blir komplett.  

Varför Svevia? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta tf Inköpschef, Anders Ficks på telefonnummer 0703-586 803. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 12 april. I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av färdighetstester och bakgrundskontroll.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis