Inaktiv platsannons

Inköpare till division drift, norra Stockholm

Om tjänsten

Nu händer det!

Svevias arbetschefsområde i norra Stockholm, division drift söker dig som är en stjärna på inköp och som drömmer om att självständigt driva inköpsfrågor och bidra till affärsutveckling i en starkt produktionsinriktad miljö. Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg – med engagemang, samarbete och ansvar och ingå i ett team av fantastiska medarbetare på vår etablering i Jakobsberg.

Om uppdraget som inköpare

Som inköpare utgör du en central och viktig funktion i arbetschefsområde Stockholm Norr. Utöver att göra affärer/avtal och hantera leverantörsrelationer ingår att styra, följa upp, och utveckla områdets inköpsarbete utifrån Svevias inköpssystem, processer och policys. Du kommer verka som ett produktionsnära verksamhetsstöd för platschefer, arbetsledare och du kommer dagligen ha en hel del samverkansytor inom division Drift. En utvecklande roll där du kan bidra med ditt intresse och fördjupade kunskaper inom affärsutveckling, lönsamhet och försäljning. 

Du rapporterar direkt till arbetschef i norra Stockholm och ingår i ledningsgrupp. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Jakobsberg. Resor inom arbetschefsområdet och regionen förkommer. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.


Vem är du?

Vi söker en person med erfarenhet av entreprenadbranschen. Du bör ha arbetat med inköpsrelaterade frågor och vi ser det som mycket meriterande om du har kunskaper och erfarenhet från förhandlingsarbete, avtalsrätt och praktisk entreprenadjuridik. Du använder svenska obehindrat då det i rollen ingår att skriva, läsa och förstå avtalstext. Du är även van att arbeta i olika typer av system och bekväm i Excel.  För att trivas och lyckas i den här rollen bör du självklart ha ett stort intresse av att göra bra affärer, identifiera affärsmöjligheter och vara en förebild i kundrelationer. Du kommer ansvara för att inköp genomförs på ett affärs- och kvalitetsmässigt sätt genom hela inköpsprocessen. Självklart kräver också rollen att du är har ett strukturerat arbetssätt och fångar upp detaljerna.

Våra uppdragsgivare och kollegor är viktig för oss och uppskattas för att vara lyhörda och tydliga i vår kommunikation. Hos oss blir du blir en viktig lagspelare för fortsatt trivsel och vidare utveckling av arbetschefområdet. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.


En del av något större 

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.


Varför Svevia? 

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 

 

Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta arbetschef Nils Balstedt på telefonnummer 08-404 10 50 alternativt HR Business Partner Ebba Antin 08-764 23 22 . Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 25 april 2021.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. 

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)