Inaktiv platsannons

Arbetsledare till Svevias anläggningsprojekt i Stockholmsområdet

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra... samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom... kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storf......

Om tjänsten

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Nu söker Svevia Anläggning i Stockholm erfarna och engagerade Arbetsledare. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg – med engagemang, samarbete och ansvar.

Rollen som Arbetsledare

Som Arbetsledare arbetar du på plats ute i de anläggningsprojekt som Svevia utför. Daglig arbetsledning, planering, samordning och uppföljning av projekt för att uppnå rätt kvalitet och resultat inom rätt tid och budget är huvudsakliga arbetsuppgifter i arbetsledarrollen. Det innebär bland annat att planera och upprätta tidplaner för de närmaste veckorna, genomföra arbetsberedningar tillsammans med gruppen, ha morgonmöten och avstämningar med de närmaste medarbetarna och UE, kommunicera, leda och följa upp produktionens framdrift och hantera digital projektdokumentation såsom fakturagranskning, dagbok, underlag till underrättelser och ÄTA samt annan kvalitetsdokumentation. Dagliga kontakter med till exempel kunder, underentreprenörer och medarbetare ingår som en naturlig del i arbetet. Du har även ansvar för att se till att ledningssystemet och övriga regelverk inom området tillämpas. Som ledare är det viktigt att du skapar laganda, visar respekt för andras åsikter och upprätthåller etik och värderingar. 

Vem är du?

Vi söker dig som arbetar i branschen och har erfarenhet av väg-, mark- och VA-entreprenader. Du har anläggningsteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola alternativt motsvarande kompetens förvärvad från arbetslivet. Du är initiativtagande, löser problem och tar tag i de utmaningar och förändringar som uppstår i det dagliga arbetet. Du tar ansvar och trivs i en självgående roll, du bidrar gärna med idéer och har förmågan att skapa lönsamma affärer. Du är tydlig och affärsmässig i din dialog med kunder och entreprenörer och som ledare engagerar och motiverar du dina medarbetare. Framförallt är du en lagspelare, det är genom att varje person tar ansvar för sina uppgifter i ett projekt som vi tillsammans skapar resultat. B-körkort och god kunskap i svenska i tal och skrift är krav i rollen. Vi tror att du bor i Stockholmsområdet men välkomnar så klart ansökan även från dig som bor i annan del av landet som kan tänka dig att ligga borta under veckorna. 

Varför Svevia?

Dina närmaste kollegor i projekt är Platschef, Projektingenjör, Mätningstekniker och yrkesarbetare med kompetens inom mark, betong och trä utifrån behov i projektet. Medarbetarna i anläggningsverksamheten i Stockholm är ett kompetent och engagerat team. Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med inledande provanställning. 

En del av något större 

Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.


Ansökan och information 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Maryam Zarrin, 010-458 11 80 eller HR Business Partner Tina Leffler, 073-088 42 51. Intervjuer kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 18 april. Återkoppling sker när ansökningstiden har gått ut. När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Intervjuer kommer i första hand ske digitalt med kamera. 

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla. Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Publicerad den

10-04-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis