Inaktiv platsannons

Processingenjör - Örebro

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Industri
Region
Örebro län
Ansökningstid
2021 - 05 - 15

Vill du arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling? Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet - det är en förutsättning.

Swecos energi- & industrikonsulter erbjuder tekniska tjänster och lösningar åt industrin med inriktning mot alla typer av processanläggningar. Vi arbetar idag inom ett flertal branscher såsom papper & massa, energi, gruv & stål, kemi och olja & gas. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Din framtida roll

Det är högt tryck på våra tjänster och vi söker nu en erfaren processingenjör med placering i Örebro. Vi söker dig som vill axla en central roll i ett tidigt skede i våra projekt mot kunder.  Du kommer ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag. På Sweco får du möjlighet att arbeta med många spännande uppdragsgivare, både stora och små. Ofta få du vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Du hjälper till att hitta lösningar på våra kunders utmaningar och optimerar och utvecklar processer hos våra kunder.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från industrin. Du har erfarenhet av rollen som processingenjör och/eller ledande processingenjör. Du har ett upparbetat kontaktnät inom branschen och är känd hos några kunder i processindustrin.

Vem är du? 

Vi tänker att du är kommunikativ, driven och självgående. Du söker lösningar för att komma framåt. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Nyfikenhet, engagemang och ansvarstagande är grundläggande värderingar hos oss.

Ansökan

Är du redo för nästa utmaning och vill utvecklas med oss på Sweco? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15 maj. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej