Farmaceut till Norberg

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Norberg
Nu söker vi två nya kollegor som vill bli en del av vårt varma och familjära team. Är du och din kollega möjligtvis nyfikna på nya utmaningar men vill inte sluta arbeta tillsammans? Då har ni möjligheten nu! Vi söker nämligen inte bara en, utan två nya farmaceuter till vårt apotek! 

Vi är ett mindre apotek som bryr oss om dig på riktigt, både dig som medarbetare och kund. I den här rollen arbetar ni nära tillsammans med Apotekschefen och ni har ett gemensamt ansvar för apoteket i sin helhet. Ni ges möjlighet att komma med idéer och påverka apotekets utveckling och framtid. Då vi är ensamt apotek på orten har vi många stamkunder som vi har en personlig och nära kontakt med, vilket både vi och kunderna uppskattar. Vi har etablerat ett fint samarbete med vårdcentralen som ligger i närheten och vi ligger i anslutning till mataffär och systembolaget vilket gör att vi har ett bra kundflöde och mycket rörelse på apoteket. För dig som har intresse och nyfikenhet för rollen som läkemedelsansvarig finns möjlighet att axla den rollen hos oss. 

Din Apotekschef Anna berättar
"I vårt apotek trivs vi med varandra och våra kunder som vi har en god relation med. Som chef är jag tillgänglig, lyhörd och lättsam. För mig är det viktigt att vi har kul tillsammans och att mina medarbetare känner att de utvecklas. Jag ser fram emot att välkomna vår nya kollega!"

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Det här erbjuder vi dig!
För oss börjar det med människorna som arbetar hos oss – våra kära kollegor. Vi är helt enkelt som bäst när vi är oss själva. Därför har vi skapat Apoteksgruppen People – ett koncept som visar upp människorna bakom dom vita rockarna. Vill du lära känna dina framtida kollegor redan nu? Besök oss på !

Apoteksgruppen är på en enormt spännande resa med starka ägare samt engagerade och kompetenta medarbetare. Vi vill ge dig din bästa tid i karriären – och vi tror inte att det enbart handlar om vårt friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer här). Vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur Apoteksgruppen arbetar. Apoteksgruppen tror på dig och din kompetens – vi tror på att du kan vara med och göra verklig skillnad!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Norberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norberg | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen