Farmaceut till Aneby

Om tjänsten

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Aneby
Hos oss får du vara en del av ett härligt och familjärt gäng på tre farmaceuter, en tekniker och en apotekschef som kompletterar varandras personligheter och färdigheter. Vi är starka som team och har alla som intresse att tillsammans driva apoteket framåt. Som det enda apoteket på orten är vårt största fokus, och viktigaste mål att alltid sätta kunden i första rummet. Vi har en hel del stamkunder och är genuint intresserade och engagerade i deras hälsa och välmående. Hos oss är det en självklarhet att vi stöttar varandra i arbetet och vi erbjuder kompetensutveckling på arbetstid. Har du ett intresse för egenvård och skyltning finns stora möjligheter till utveckling och ansvarstagande inom dem områdena. Nu söker vi en farmaceut för att förstärka vårt team ytterligare! 

Våra öppettider är 9.30 – 18.00 på vardagar, 10.00 – 13.00 på lördagar och stängt på söndagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel-/ eller deltid kan diskuteras.

Din Apotekschef Caroline berättar
"Det absolut viktigaste för mig är att mina medarbetare har det bra på jobbet, vilket jag tror grundar sig i en god arbetsmiljö och stark teamkänsla. Jag lägger mycket tid på att lyssna på mina kollegor och lära känna dem på ett personligt plan. En viktig del för att trivas på jobbet tror jag är att man har en balans mellan arbete och privatliv, därför försöker jag som ledare underlätta detta i den mån det går. Nu ser jag fram emot att välkomna vår nya kollega som tillsammans med mitt sammansvetsade team vill driva vårt apotek framåt!"

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet. Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Det här erbjuder vi dig! 
Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) - utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på  Apotekgruppen People!

Ansökan   
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är enbart intresserade av din kompetens. Om du är nyfiken på att veta vad som händer efter att du skickat in din ansökan kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess . Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta apotekschef Caroline Stolt på tel. 072- 050 25 20. 

Varmt välkommen med din ansökan!   

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Välkommen att besöka vår !


Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Aneby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Aneby | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen